"...din spatele scenei DarkOrbit" - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 25 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. nu pot sa cred ce design naspa ....cum poti macar sa te gandesti sa implementezi asa ceva in joc ..arata ca niste piese de lego
    pe bune fratilor face-ti o camparatie intre santinel si chestiile alea

cred ca abilitate suprema ar fi : provoaca dezgust jucatorilor din jur

Modificat ultima dată de către moderator: 5 Mai 2016
  2. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

dupa cate vad eu, astia vor sa scape de noi :))mai putin si o sa apara si design-ul bat de chibrit si scobitoare:)) daca o sa apara betele pt. orez am sal cumpar:)))

Bismut apreciază asta.
  3. Bismut

Bismut User

Sunt nave nu design-uri :)
    =======================================================
    Aici sunt abilitatile(nu stiu ce ofera aceste abilitati):
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Sursa ~ Okapi32
    Conținutul postat NU provine dintr-o sursă oficială. Informațiile pot fi inexacte, modificate sau șterse.

4. mobob

mobob User

de fapt sint chiar dragute.....si chiar arata a nave,daca e sa le compari cu aegis sau spearhead.....
    acum sa vedem si ce caracteristici au,si,mai ales ,cum vor putea fi procurate....
    pentru ca daca e sa judecam dupa experientele recente,nu e exclus sa fie " card only"....

5. relax

relax User

Du-te tu pe la BP pe acolo, da-ti cu parerea.. dar stii, drepturi de autor, una alta.. lege, chestii. Stiu ei cum e cu denumirile si infatisarea.. ce suna rau? Parca numele deja existente suna bine.. dar sunt cuvinet uzuale asa, na.. intelegi si tu. Bafta.

6. Mda ar trebui sa ma duc la BP dar eu nu stiu unde sta producatori BP??:)))

Ar trebui sa testam noi abilitatile alea ca sa vedem ce face abilitatile Mimesis si Tartarus.
    Daca s-ar deschide Serverul de Test ar trebui sa fie anuntate pana pe 14 sau 16 Mai 2016 ora serverului de test va fi vreo cateva ore depinde ce spune Moderatori sau Administratori.

Modificat ultima dată de către moderator: 6 Mai 2016
  7. Bismut

Bismut User

Ii gasesti in cursul saptamanii aici :D
    Bigpoint S.à.r.l. and Co, SCS
    10A, rue Henri M. Schnadt
    L-2530 Luxembourg
    In transimisiunea live de ieri s-a spus ca o sa fie serverul de test deschis zile astea.

8. Aha din Luxemburg.
    Totusi oare cat costa navele Mimesis si Tartarus ca le cumpar pe toate :)))

9. Bismut

Bismut User

10. Bismut

Bismut User

MIMESIS STATUT:
    - Abilitati speciale: Holograma, Incaierare, Reduce treptat
    - Lasere: 12
    - Generatore: 12
    - HP: 225,000
    - Lansator rachete: 1
    - Viteza implicită: 360
    - Spatiu cargo: 1,200
    - Full Set effect: Pilots owning a full set of Enigma drone designs and a Mirage P.E.T. designs will enjoy this special animation in the game’s 3D version.
    - Efect set complet: Piloții care dețin un set complet de modele Enigma pentru donre și un design P.E.T. Mirage se vor bucura de această animație specială în versiunea jocului 3D.

11. Bismut

Bismut User

Noul campion Goliath (modele de steag - 10% onoare 5% dmg) pentru urmatoarele tari:
    • France
    • Romania
    • Albania
    • Switzerland
    • Slovakia
    • England
    • Russia
    • Wales
    • Poland
    • Northern Ireland
    • Germany
    • Ukrain
    • Sweden
    • Croatia
    • Turkey (iar? - poate fi o eroare)
    • Spain
    • Czech Republic
    • Republic of Ireland
    • Belgium
    • Italy
    • Austria
    • Hungary
    • Portugal
    • Iceland

O multime de steaguri.

Sursa ~ Okapi32
    Conținutul postat NU provine dintr-o sursă oficială. Informațiile pot fi inexacte, modificate sau șterse.

12. styv86

styv86 User

Daca vom avea dupa cum se vede si o nava sub culorile Romaniei, chiar ca se merita sa cumpar astfel de nava...abia astept :cool::)

13. Bismut

Bismut User

Atunci se v-a vedea cati romani sunt :))

14. QUALYQULA

QUALYQULA User

Și ce crezi ca sunt putini:))))

15. Vă rog să eliminaţi link-ul din semnătura dvs.!

16. Bismut

Bismut User

Nu, deloc chiar. Cel putin pe serverele globale Europa :)

Gata, mi se poate spune cu ce ocazie ?

17. Bismut

Bismut User

Două noi titluri:
    Spacecap 16 Champion
    Spacecup 16 Marcator

Spacecap este un eveniment care v-a rula in vara. Nici o altă informație cu privire la aceasta chiar acum.

Sursa ~ Okapi32

18. Conform Regulament Forum:
    Chiar dacă dvs. publicați momentan conținut specific DO, asta nu vă împiedică să publicați, oricând, orice alt conținut. Nu va sta nimeni să verifice ceea ce publicați dvs. pe YouTube! Cine dorește să vă găsească și să vă urmărească activitatea din cadrul rețelelor de socializare, o poate face în cadrul respectivelor rețele.

Faptul că, de amorul ”artei”, se permit publicarea diverselor videoclipuri care au legătură cu DO este una însă un link către un canal YT este cu totul altceva. Sper să înțelegeți, indiferent ce alte aberații proliferează alții!

Mulțumesc!

Seth[RO] apreciază asta.
  19. Bismut

Bismut User

Am inteles.

20. Bismut

Bismut User

Eveniment-ul navă Expo

Se afla în știri de ultimă oră: Eveniment începe pe data de 25-05-2016, la miezul nopții si se v-a termina
    in data de 07-07-2016.

Ca de obicei, aceste date pot fi schimbate.

Mimesis și Tartar au fost eliminate din acest eveniment.
    Viitoarele desing-uri violete pentru Diminisher, Sentinel, Defcom, Yamato, Pusat și Lightning vor fi introduse in joc.

============================================================================
    Mimesis și Tartar au propriile lor știri de ultimă oră, astfel încât vor fi lansate separat de evenimentul nava Expo.

Statistici: Tartarus
    10 Lasere
    15 Generatore
    260000 HP
    Viteza de de bază 260

============================================================================

Sursa ~ Okapi32