"...din spatele scenei DarkOrbit" - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 25 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Bismut

Bismut User

Kuiper

2. nu de poarta vorbeam.Vorbeam ce nava are.

3. Bismut

Bismut User

Am crezut ca vrei sa stii ce design-uri trebuie sa ai ca sa primesti 200k uri.

4. Pusat ca are viteza mai mare si slot mai mare decat goli :))

5. Bismut

Bismut User

Un design de goliath care ofera 5% dmg sau 6% in cazul surgeon-lui compenseaza cu mult acel 1 lf-4 in plus de la pusat ;)

6. P!x3lL

P!x3lL User

Nu inteleg pe forum nu este un anunt oficial cu acest design surgeon, nici la NEWSLETTER pe pagina de home...

7. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

asteptati si voi pana la ora 12 noaptea si o sa vedeti daca o sa aveti noroc :)

8. Seth[RO]

Seth[RO] User

Inca asteptam sa ne lamureasca Bismut, dar se pare ca...se face ca nu vede :)

9. Bismut

Bismut User

Informatiile le am de la Okapi32, de fiecare data a fost cum a spus el dar de data asta se pare ca a gresit.

Seth[RO] apreciază asta.
  10. zefira97

zefira97 User

pai intreaba-l pe el bismut sa iti zica

11. Bismut

Bismut User

Se pare ca aceasta reducere la porti nu are nici o legatura cu eventul care v-a rula de maine.
    GG - Weekend 1- 16 - 17 aprilie

12. nobzare

nobzare User

deci sansa sa pice lf-4 din GG spins o sa fie in GG-Weekend ?

13. Get_out!

Get_out! User

NU SE DA NICI UN SURGEON!!!, tipu a prins si el de la "Okapi32" ceva si nu a inteles cum sta treaba cu GG-Weekend [era doar in discutie si nu s-a dat o data concreta + trebuia sa apara MMO/EIC/VRU NEWSLATTER (prima pagina de joc) si anuntat de catre staff ca de fiecare data], parerea mea e ca doar vrea sa se vada important (ex.: culoare scrisului in unele postari, eventul mai maine tot de "Okapi32", dupa cum a si specificat (http://www.bigpoint.com/darkorbit/b...-darkorbit-revealed.43381/page-25#post-840889 scuze administratorilor daca link-ul postat este in conflict ...)

styv86 apreciază asta.
  14. zefira97

zefira97 User

si ce event va rula bismut?

15. Bismut

Bismut User

Okapi a postat ce a vazut pe serverul de test. Nimic din ce se posteaza nu este oficial.

Modificat ultima dată: 11 Apr 2016
  16. Inseamna ca nu a gresit si defapt exista dar nu apar la newletter e posibil ca nu a aparut eventul sar putea sa fie pe 12 Aprilie eventul este posibil ca nu sa anuntat pe forum sau ce mai poate fi anuntat ceva.

17. styv86

styv86 User

Prietene, nu mai bine este sa zica un Administrator sau Moderator despre ce urmeaza? Asa venim fiecare sa scriem ce auzim din vant si cei care cred renunta la anumite activitati pentru a face timp sa intampine un event...

18. Sa mai intamplat sa se greseasca data, fum fara foc nu iese, eu zic sa asteptam ceva oficial;)

styv86 apreciază asta.
  19. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

asa este cel mai bine ,daca apare pe forum pus de un BA atunci stim sigur ca nu este teapa :)

styv86 apreciază asta.
  20. Seth[RO]

Seth[RO] User

Eu zic sa va calmati, nu e vina omului ca s-a amanat sau anulat lansarea cestui event. Plus ca e posibil sa inceapa in aceasta seara la ora 00.00, postarea lasa loc de interpretari, atata timp cat spune ca event-ul incepe in seara de 11...
    Oricum, maine este sigur ceva, in fiecare an Darkorbit a sarbatorit ziua de 12 Aprilie (indiciu - Iuri Gagarin)

CapoHrx apreciază asta.