Suport Din seria: "mă doare, nu ştiu unde şi de ce, da' ţip frumos"!

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de ***RECUPERATORUL***, 18 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Alo Maiiiii aia care tot lucrati pe la butoane pe acolo pe sus ce faceti acolo meseriasilor ne deconectati cand ne e lumea mai draga fara sa anuntati in prealabil ??
    Pai asta nu se numeste BATAIE DE JOC la adresa jucatorilor ?? Dar din cate vad la voi a devenit o obisnuinta asta chiar daca cineva pierde o poarta sau alienii din poarta pe care i-a trimis la colt !! Oricum nu va intereseaza, la voi interesul este sa barati cat mai multi jucatori pentru a le baga pumnul in gura si a nu face prea mari valuri sa va zdruncine scaunele pe care stati !! Cat despre codurile de daune nici nu mai aduc discutia ca oricum voi ii stiti pe cei care le folosesc !! Ma astep sa-mi bagati iar pumnul in gura pentru ca am mai spus un adevar care va doare !!

BROSCOIUL și INVICTUS apreciază asta.
  2. Dvs. aveţi o înclinaţie constantă de a intra benevol cu "gura-n pumn", fără ajutorul cuiva, dovadă fiind faptul că vă "turnaţi" ofurile într-un talmeş-balmeş incoerent pe care nimic nu mă obligă să-l descâlcesc.

Reveniţi când aveţi probleme legate de joc, cu descrierea coerentă a acestora.

Temă închisă.

-M4fyotu- apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.