Din nou 0 cristale schismatice!

Discuție în 'Probleme generale' creată de Humpty.Dumpty, 8 Apr 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. 08.04.2018 - 10:41[​IMG]Articol obținut: Muniţie - UCB-100 (60.000)
    08.04.2018 - 10:41[​IMG]Ai colectat 20 logfile-uri.
    08.04.2018 - 10:41[​IMG]Ai primit 1606500 puncte de onoare.
    08.04.2018 - 10:41[​IMG]Ai primit 43247999 PE
    Daca data trecuta intradevar nu era nici un fel de cutia la asamblare , de data aceasta cutiile Obsidyan mai sunt valabile pentru inca aproximativ 5 ore si nici un cristal schismatic primit din Gamma.

No words!!

Veneficus apreciază asta.
  2. De fapt este Apocalipsa:mad: in DO.Desi eventul este activ nu se mai primesc cristale din porti.Va fi probabil o recreditare a lor(bla-blabla etc)la fel cum au fost banate doar conturile ,demo, la bug-ul cu onoarea..:eek:

3. Da , s-au gandit ca daca tot au bagat eventul de Paste cu cutiile si alea alea care sunt active acum pe harti adica NU , nu se supara nimeni daca nu mai dau cristale cu 5 ore inainte sa se termine eventul cu Apocalypse :D In legatura cu datul cristalelor inapoi stii cum ziceam cand eram mici "vez` sa nu" :))

4. BP a cam intrat in criza, dupa cum
    s e vede, din ce in ce mai des mega happy hour, din ce in ce mai des, blitz sale, dar ptr restu lumii, nimik, asteptam unirea , :))

5. Ne ispitesc cu tot felul de oferte si paraoferte dar Jackpot Arena ni s-a confiscat, harta low au facut-o in asa fel incat sa nu mai poti folosi kamikaze, dar ei asteapta de la noi sa sarim cu CARD-ul.... mai greu

Mos-Craciun și Veneficus apreciază asta.
  6. si iata cum BP sare in ajutorul sarmanilor, oferindu-le o nemaipomenita reducere la ,,ce nu se vinde'',in compensatie la eventul cu ,,ouale'' de paste.chiar asa de mult ne dorim niste artificii, incat nu rezistam tentatiei de a le cumpara.haideti, domnilor, sariti repede, ca pierdem oferta.

styv86, Veneficus, dady77-7 și alți 2 apreciază asta.
  7. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Ei s-au gandit bine !! iarna car si vara sanie, asa ca : acuma trebuie sa adunam artificii pentru revelionul urmator:) tocmai ce si ghioceii deabea isi scot capetele de s-au inpotmolit iepurasii in ele :))
    Ce ai vrut sa astepti dela BP ? daca ar fi fost un IT-em mai scharbos decat artifivciile ti l-ar fi pus pe ala la rabat

Modificat ultima dată: 13 Apr 2018
    Tibles și Veneficus apreciază asta.
  8. dark~ro

dark~ro User

Am facut astazi un Kuiper si mi-a dat 8 cristale in loc de 25 sau 30 cum scrie in tabelul de la cutiile rosii si albastre.

9. Da..confirm.. e in deriva...

10. _basty13_

_basty13_ User

cristale nu da la asamblare mai sunt inca chile rosisi albastre inca 6 ore si 48 de min dar ele nu se mai gasesc pe hartile de joc

11. _basty13_

_basty13_ User

21.04.2018 - 11:00[​IMG]Ai rezolvat cu succes misiunea "Vânează în Poarta Epsilon"!
    21.04.2018 - 11:00[​IMG]5 chei pentru pradă verde colectate.
    21.04.2018 - 11:00[​IMG]Ai primit o parte din poarta Kronos.
    21.04.2018 - 11:00[​IMG]Ai primit o parte din poarta Kronos.
    21.04.2018 - 11:00[​IMG]Poarta galactică Epsilon finalizată.
    21.04.2018 - 11:00[​IMG]Articol obținut: Muniţie - UCB-100 (20.000)
    21.04.2018 - 11:00[​IMG]Ai colectat 10 logfile-uri.
    21.04.2018 - 11:00[​IMG]Ai primit 206064 puncte de onoare.
    21.04.2018 - 11:00[​IMG]Ai primit 7685000 PE
    cine ne da cristalee

12. 21.04.2018 - 17:43[​IMG]Ai primit o parte din poarta Kronos.
    21.04.2018 - 17:43[​IMG]Poarta galactică Gamma finalizată.

Poarta galactică Gamma finalizată.
    Ai primit 60.000 muniţie laser de tipul UCB-100.
    Ai primit 6 bonuri de reparaţie.
    600 Xenomit
    Ai primit 10 log files.
    Ai primit o parte din poarta Kronos.
    Ai primit 21.623.999 puncte de experienţă.
    Ai primit 694.008 puncte de onoare.
    Ai primit 60.000 uridium.

nici eu nu am primit cristale.. desi cheitele rosi si albastre mai sunt in asamblare :((

13. Veneficus

Veneficus User

totusi voi va puteti conecta... eu (ca si altii) dupa o experienta pe serverul de test când incerc sa ma loghez se schimba meniul in germana si ..."la revedere" conectare... bravo BP!

14. DonVioJr

DonVioJr User

Am facut si eu porti si ieri si azi si nici un cristal. De unde sa mai iau eu cristale pentru spartane?

15. gata, au scos cristalele alea schismatice !
    cică nu-i nici o schismă ba din contră zic ăia greii, topiştii, adică cum, toată lumea spartane ? atunci unde-i diferenţa dintre noi "aleşii" şi ceilalţi, unde-i schisma care ar trebui să ne despartă pe noi ăştia şmecherii, de turma care nu ştie de bug-uri şi nu-şi cumpără programe de luptă !?
    deci, se spune că topiştii sau plîns la împărăţie şi se pare că bp ii ascultă, nu ca pe noi care tot scriem pe aici prin forum da nimeni nu ne citeşte că nici un "oficial" n-a catadicsit să ne răspundă ceva !

Veneficus și CapoHrx apreciază asta.
  16. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Ai vazut ce buni sunt aia greii ? au furat cristalele si au lasat doar , cismele , :)))

17. DonVioJr

DonVioJr User

Salut.
    Exista vreun amplificator cu care sa primesti mai multe cristale schismatice de la porti?

18. CapoHrx

CapoHrx User

NU

DonVioJr apreciază asta.