din cauza numelui?

Discuție în 'Probleme generale' creată de P-I-T-B-U-L-L, 17 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Problema intalnita pe alt cont (™»Żѕσтyσ«™) nu ma pot conecta pe el si nu stiu dc dar numele in clan mi sa schimbat in (UseProperName!!) din cel avut de mine ce e de facut ?
    nu stiu user id

2. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Se poate ca acel nume să aibă drept de autor și tu să ai contul închis , eu am avut prieteni cu cazuri asemănătoare ,contactează suport-ul .

3. ce drept de autor frate unde ai auzit tu asa ceva (in darc orbit ) acum 10 min jucam pe el si acum nu mai pot intra numele contului era ''repair/game/bastards'' probabil am luat o pauza dar cat ? cum contactez suportul daca nu pot intra sa vad user id-ul ?

4. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Nu e nevoie de UserId la suport , dai nume și sv. cu pricina și „frate„ eu îți spun ceea ce știu și ceea ce a pățit un prieten , dacă nu vrei să ei sfatul meu în considerare ok , eu ți-am spus doar . Repet pt. suport nu-i nevoie de UserId , trebuie să scrii numele și sv. pe care joci. Mult noroc.

5. Obţii mai multe detalii despre situaţia contului tău, apelând la suportul jocului.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.