Dilema

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de ***RECUPERATORUL***, 27 Apr 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ma poate lumina si pe mine cineva : Pentru telighidare rakete timpul de a o produce este de 2 ore, la mine numaratoare este de la 2 ore si 40 minute dein ce motiv ???? Si am mai si bagat bani de l-am facut Premium contul, Sa fie o RASPLATA a jocului pentru ca m-am facut premium ?? JOCUL ASTA PARCE MERE DIN RAU IN MAI RAU !!

2. Salut, nu are importanta daca esti premium sau nu, tot 2h dureaza, dar daca tu zici ca la tine afiseaza 2:40, scrie la suport, departamentul tehnic, daca poti adauga si un print, ajuta la rezolvarea problemei intr-un timp mai scurt si nu uita sa adaugi ID, SERVER SI NAME (era posibil sa iti fie verificata problema si rezolvata, gasita o solutie si aici, de catre un admin/moderator, daca le adaugai)

3. la cont premium primesti reparatii gratis pet,magazie mai mare cu vreo 500 unitati,timp de reincarcare rachete normale de 2 ori mai repede,robotzei de reparare nava de 2 ori mai harnici,log in rapid,log out 5 secunde,si,cam atit
    nu prea are treaba premium cu teleghid rachete..ai vreun teleghid facut?
    poate asta e primul,au mai patit si altii,si au fost nevoiti sa il cumpere pe primul cu uri,apoi,totul a mers ok
    cont facut in o anumita tara,si tu joci din alta?
    exemplu..am cont facut in romania,joc din china,de pe server din australia?

4. UserID?

5. nu inteleg ce are contul premium cu tech factory , scrie mai bine un mesaj la suport ei te vor ajuta cel mai bine in legatura cu situatia raportata de tine.