Diferite bug-uri

Discuție în 'Probleme generale' creată de •Tigεя-*√$*Dξidαяα•, 12 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Da da da bun-venit pe forum etc etc.
    Am niste intrebari legate de cateva bug-uri
    Oare sunt singurul care "beneficiaza" de aceste bug uri ?
    ( Orice cheie/munitie RSB as cumpara, va aparea in hangar, in echipament, dar pe mapa nu. Pe langa ca nu apar, imi scad uridiumul ( am avut norocul ca nu am facut o cumparatura foarte mare, decat de 117 chei si vreo 4k RSB )
    Am transmis acest bug celor de la suport, acum 2 luni.. minunat- raspuns robotic - se va rezolva cat de curaaaaaaand, departamentul tehnic este constient si nu se poate face o " INTERVENTIE MANUALA " deoarece MULTI jucatori sufera de acest bug si se cauta o solutie automata.
    Am intrebat sute de playeri, nimeni nu are acest bug.. NIMENI
    Pana acum o luna, am insistat cu zeci de suporturi.. NIMIC.
    Au trecut 2 luni, acelasi bug imi afecteaza contul.. Sunt curios, cat mai trebuie sa astept ? Cat trebuie sa ma bat in UBA,PVP etc fara rsb ? Mi se pare nedrept.
    Mai exista oameni cu acelasi bug ?

2. personal nu am auzit pe nimeni de pe serverul meu sa aibe aceasta problema , dar cu siguranta suportul are trebui sa verifice aceasta problema , din pacate insa cred ca va trebuie sa mai astepti mult mult timp pana sa faca ceva pt tine

3. Acestea sunt decat niste bug-uri vizuale. Tot ce ai achizitionat se afla la tine. Daca te duci la "Uridium" pe pagina, la sectiunea "Bilant" o sa vezi ca produsele respective au fost cumparate corect. Faptul ca nu le vezi pe joc asta nu inseamna ca nu le ai! :rolleyes:
    Hai, bafta la joc!

4. Prietene, daca ar fi doar bug vizual, sa nu mi le arate pe mapa, ar fi ok. Ideea e ca eu nu le pot folosi. E ca si cand tu ai un cont in banca, ai 10 milioane de euro dar tu nu ai nici contul, nici codul, nimic. Nu poti sa folosesti banii aia. Ti se pare ca AM CHEILE/ RSBUL ACELA ?!

5. Eu ti-am zis asta deoarece si mie mi s-a intamplat, si stiu ce zic... daca nu esti satisfacut de raspunsul meu ai bine du te la Suport si scriele acolo. Deobicei acolo scrii probleme de genul acesta!
    Hai bafta! Spor la joc!

6. Hermes

Hermes Guest

Te rog sa trimiti tichet
    Te rog sa trimiti tichet la suport in momentul cand se intampla acest "bug" , este destul de dificil de verificat daca tu ai avut acele item-uri pe cont si le-ai consumat sau nu au fost creditate corect pe cont.