Diametrion din Galaxy Gates

Discuție în 'Probleme generale' creată de DeLyR, 30 Oct 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. DeLyR

  DeLyR User

  Salut! As vrea sa stiu daca s-a stabilit un procentaj exact de castig a diametrionului din porti, pentru ca in ultimele 2 luni am facut peste 120 porti si nu am primit deloc diametrion. Retriever-ii sunt foarte ineficienti, chiar si in ziua de expediere cand am expediat 5 retrieveri R-06, si dupa 12 ore am primit un total de 14 diametrion. In fiecare luna fac aprox. 100-120 porti Alpha-Beta-Gamma, si in 2 luni am primit doar de 2 ori diametrion din porti. Imi lumineaza cineva statisticile si procentajele legate de Diametrion din porti?
  EDIT: Imi cer scuze pentru greseala de tipar, intentia mea a fost sa scriu luna din loc de weekend. Dar mersi de simtul bun al observatiei
   
  Modificat ultima dată: 1 Noi 2022
 2. Veneficus

  Veneficus User

  hahaha!
  tu... cu mana ta...?!
  cand cresti mare numa te joci...
   
  WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 3. DeLyR

  DeLyR User

  Intrebarea era cu totul alta..
   
 4. Hyperionᅟ

  Hyperionᅟ S-Moderator Team Darkorbit

  Salut,

  La finalizarea unui porți galactice, șansa aproximativă de a obține diametrion este cuprinsa intre 1-5%. Valoarea materiei obținute este de 70-80 diametrion in zilele cu recompensă normală, iar în zilele cu recompensă dublă, această valoare este cuprinsă intre 140-160 diametrion.
  S-a constatat faptul că in poarta galactică Zeta, șansa de a obține aceasta materie este puțin mai ridicată decât in celelalte porți galactice, dar valoarea de materie obținuta este aceeași ca si in cazul celorlalte porți.
   
  Ancuța-Georgiana apreciază asta.
 5. Veneficus

  Veneficus User

  esti iritat???
  nu ai de ce...
  nu te pedepsesste nimeni ca te-ai dat singur de gol, din contra te si ajuta:

  succes in continuare la...nenumaratele porti facute cu... sarguinta... trecuta cu vederea!
   
 6. 120 de poti galactice in fiecare weekend :)))))) si hiperyon nu baga de seama :))))) ai mai si raspunde cum poate sa faca mai bine :))))
  Dar pe Broscoiul al banezi cand iti zice adevarul ? doar de asta sinteti buni !! in rest :(( doar sunteti resturilele lui DO :))))))
  Mizerie de joc !!!!
   
 7. DeLyR

  DeLyR User

  Multumesc tuturor pentru evidentierea erorilor mele de scriere, am constientizat tarziu ca am scris "weekend" in loc de o luna.
  Se poate inchide subiectul.
   

Distribuie pagina asta