Despre joc...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de ¤_»χPØŴΣя«_¤, 16 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ensw

Ensw User

Probabil jocul va fi trecut in carca mai noului HTML5 cat de curand.
    Nu vad sa fie capat de tara disparitia acestui plugin.
    Sunt curios, lasand la o parte moartea plugin-lui de la adobe, cand va dispare varianta 2D a jocului :).

Modificat ultima dată: 17 Iul 2015
  2. Clar, dacă jocul va trece la HTML5, unii vor trebuie să-şi cumpere calculatoare noi (printre care şi eu, dar asta nu contează).
    Se pare că HTML5 consumă mai multe resurse decât Adobe Flash iar pentru rularea jocului în parametri optimi pe HTML5 presupun că va fi nevoie de un calcuator cât de cât "decent" pentru anul 2015, cel puţin.

3. Cehn

Cehn User

Daca ai nevoie de argumente pt investitia intr un nou PC, cu siguranta, trebuie sa le cauti in alta parte.
    Foarte probabil vor fi mult mai serioase.
    Oricum pana la sfarsitul anului nu se va intampla mare lucru.
    In plus daca ai probleme acum cu DO e sigur ca trebuie sa te gandesti la un PC mai noutz.
    Cu jocul stam cam asa:
    1. E un video(nu stau sa l caut acum dar e recent) cu un nene de la BP care se jura ca vor pastra pt multa vreme compatibilitatea "in jos". Adica pt sisteme slabe.
    2. Daca se decide inchiderea Flash nu inseamna ca de a doua zi nu va mai fi functional. Vor inceta doar dezvoltarea lui.
    3. Mai sunt argumente dar mi e lene sa tot tastez aiurea pana la urma....

4. Ensw

Ensw User

Cauta html5 vs flash si vezi cum ruleaza variantele demo oferite spre testare, ca sa poti face cat de cat o diferenta.
    Si legat de performante PC...am ramas foarte surprins, mai exact cand s-a trecut la 3D, cum au murit pe capete jucatorii care-mi erau laudati ca s-ar da pe sisteme de 100 milioane RON.
    Si cum minunea nu tine mai mult de 3 zile... mi-as dorii in viitor, ca va fi tot in flash sau in html5 jocul, sa avem si scripturi antibot eficiente, ca de efecte grafice si sunete nu ducem lipsa ;) .

5. Inca nu se acomodasera cu noul motor grafic acei jucatori. :rolleyes:
    Pe varianta 3D ruleaza jocul mai fluent deoarece procesorul nu mai "proceseaza" si date grafice.

Cat despre scriptul antibot sunt sigur ca functioneaza foarte bine.

6. Ensw

Ensw User

Noroc ca nu a fost scos motorul 2d, ramaneau in drum cu biclele :).
    Ruleaza bine varianta 3d pana nu floodeaza servaru cu o mie click-uri de mouse pi secunda citadela :)
    Acesta functioneaza foarte bine... pe jucatori echipati cu formatia de drone INEL, atat in pvp cat si 5-3 :D

7. scuzati ,off-topic
    brother bear,rog si eu ceva la tine,poti scrie cumva pe chat global..
    ¨˜ˆ”°•√αℓđξмαя•°”ˆ˜¨ nu pate comunica pe chatul client de joc,din diverse motive
    revenind ,la tema ,
    ..cele specificate,de cei ce au scris ,inainte ..sa nu uitam si de sistemul de operare ,pe care ruleza sistemele noastre..acum ceva ani eram in secolul vitezei sunetului,in momentul de fata ,ne apropiem de viteza luminii
    in domeniul IT,nu exista ziua de ieri,ziua de azi ,ci numai ziua de maine
    cele bune
    respect,all

8. Ensw

Ensw User

Salut Valdemar...
    Sunt voodoo^magic pe joc... am schimbat nick-ul doar nu si nava ;)
    Ne apropiem de 3 ori 10 la a opta metri pe secunda viteza, daca am avea fibra optica la straini in loc de WiFi :)
    Bafta si o zi de maine mai buna.

9. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

o sută de milioane de ron !? :eek:
    se înghesuie cifrele la gura ta mai ceva ca alegătorii pe micul free ! :D:eek:

10. Nu vreau să mă bag in discuțiile oamenilor mari, dar întâmplător lucrez la >>>Mod Edit: fără reclame!<<< (alții cunosc compania aceasta sub denumirea de >>>Mod Edi: fără reclame!<<< -și culmea mai sunt angajat si pe partea de SupportIT) și aș vrea șă știu si eu dacă se poate, domnule URSU81, ce sisteme sunt acelea de "100 milioane RON", pentru ca până acum nu am văzut decât sisteme ce se învârt in jurul sumei de maxim 20,000 RON....sau există posibilitatea ca alea de sute de milioane RON să nu am eu voie să le văd...ceea ce m-ar întrista foarte tare!

11. Ensw

Ensw User

Multumesc pentru informatie :)
    ROL nu RON.
    Scuze, inca nu m-am obisnuit cu RON-i :p

Modificat ultima dată de către moderator: 18 Iul 2015
  12. Se pare că Flash Player-ul nu va dispărea prea curând. Cineva se ocupă de vulnerabilităţile lui.
    Şi legat de HTML5 vs Flash, chiar dacă HTML5 este mai bine optimizat, eu aş rămâne tot la Flash pentru... "viteză".

Cum se pare că nu mai are o relevanţă foarte mare, se poate închide tema.

Modificat ultima dată de către moderator: 21 Iul 2015
  13. Spor la joc!

Temă închisă.

¤_»χPØŴΣя«_¤ apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.