Despre GG

Discuție în 'Probleme generale' creată de hosteanu.ionut, 9 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Deci, am 2 intrebari: as vrea sa stiu daca pot intra intr-o poarta de mai multe ori, adica un val azi un val maine etc...Si as vrea sa stiu daca intru in grup intr-o poarta, daca se imparte recompensa...
    →♠Multumesc♠←

2. Da poti sarii cand vrei in poarta...un val azi un val maine...si nu nu se imparte recompensa daca esti in grup :D

3. Se imparte recompensa doar in poarta Hades care trebuie facuta in grup

4. Da, într-o poartă galactică se poate intra oricând doreşti, atâta timp cât mai deţii vieţi şi nu o finalizezi.

Recompensa finală, primită la finalizarea oricărei porţi galactice, nu se împarte cu membrii grupului.

Dacă totuşi, atât tu sau oricare membru al grupului, vă aflaţi în aceeaşi poartă, la acelaşi val, vei observa că recompensele din distrugerea NPC-urilor se împart.

Greşit!

hosteanu.ionut apreciază asta.
  5. Mda...imi cer scuze pentru interventia mea gresita...ma refeream la recompensa din distrugerea npc-urilor din poarta Hades care se imparte sau asa am inteles eu:)

6. Dar daca eu cu un prieten construim poarta zeta si o finalizam impreuna, la sfarsit primim 40 k uri si eu si el?

Si as vrea sa mai intreb: daca construiesc alpha, voi putea sa o fac in grup???

Modificat ultima dată de către moderator: 9 Mai 2014
  7. Tocmai ce am scris mai sus că recompensa finală, primită la terminarea porţii nu se împarte cu membrii grupului.

O vei putea face aflându-te înscris într-un grup însă, de intrat vei intra singur în poartă.

8. Dar cum fac sa intr-u a doua ora in poarta ,la fel ca prima data? si cum fac sa continui de unde am ramas????pierd si vieti cand intr-ua doua oara???????????

TroubleMaker apreciază asta.
  9. In primul rand "intru" se scrie legat...:D

10. Dupa ce parasesti aceapoarta,fara a o finaliza si fara a pierde toate vietile,ea va ramane pe harta,exact in locul in care se afla prima data,iar ca sa intri la valul urmator doar dai jump si te arunca la valul urmator.
    Vietile nu se pierd daca iesi din poarta,vietile se pierd doar cand esti distrus de NPC-uri.

11. Jurjstyle

Jurjstyle User

Sa fiu scurt :
    Singura poarta in care puteti intra mai multi playeri este Hades .
    Restul le faci singur .
    Poti intra oricand din ea si poti iesi dupa fiecare val cu conditia sa ai inca vieti . La fiecare poarta ai 3 vieti si mai poti cumpara altele . Daca mori pierzi o viata . Daca le pierzi pe toate pierzi poarta .
    Cat timp n-ai pierdut-o/finalizat-o tu vei gasi poarta tot in mapa companiei tale x - 1

12. DAR CUM IES DINTR-O POArta?

13. Hermes

Hermes Guest

Odata terminat valul de NPC-uri, vor apare doua portale in mijlocul hartii. Portalul din dreapta te va duce in baza inititala, portalul din stanga te va duce spre valul urmator de NPC-uri. Daca portalele nu apar, inseamna ca exista NPC-uri inca nedistruse pe harta, verifica colturile stanga sus si dreapta jos, sunt locurile unde se refugiaza NPC-le care mai ai putina viata.

14. ok multumesc!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.