desing SURGEON

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Neumarkt, 21 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Neumarkt

Neumarkt User

buna ziua as avea o mica si simpla intrebare daca sar putea sa-mi raspunda un Moderator sau un Admin ,,O sa mai fie la Shop desingul SURGEON ? ,,

2. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Salut!

In mai anul trecut cand a fost anuntat acest design, in cursul eventului "Invazia parazitilor", s-a anuntat ca va fi exclusiv pentru o anumita perioada (oferit ca premiul in cadrul anumitor eventuri sau in cadrul anumitor oferte ca bonus la cumpararea de uridium) dupa care va fi disponibil pentru toti jucatorii. Pana acum dezvoltatorul nu ne-a transmis o data oficiala referitoare la acest lucru, fie pentru ca nu a fost stabilita inca, fie pentru ca vrea sa transforme aparitia designului SURGEON la shop intr-un event aleator, de genul "Orei de Upgrade".

Acestea fiind spuse nu ramane decat sa asteptam si sa vedem cum si cand va decide dezvoltatorul sa introduca la shop acest design.

Spor la joc!

styv86 apreciază asta.
  3. Voi ca si admini puteti sa intrebati dezvoltatorul despre acest subiect si sa reveniti cu un raspuns ?

4. crod

crod User

Salut
    Deţin design Surgeon ştiu că dă +6% dmg, +6% exp, dar am uitat ce dă la a-l treilea plus (onoare sau hp)?
    Dacă imi poate aminti cineva,sau unde să mă uit?
    Multumesc

5. mobob

mobob User

cel mai important lucru la surgeon este un slot de generator in plus,ceea ce ii confera fie un scut in plus,fie un motor in plus.

6. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

6% daune.
    6% onoare.
    6% experienţă.
    un slot suplimentar în secţiunea "generatoare" a navei.

Veneficus apreciază asta.
  7. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Interventie corecta, multumim!

Salut!

Mai multe informatii despre designul SURGEON gasesti AICI. El ofera 6% daune, onoare, experienta si un loc suplimentar de generator.

Dezvoltatorul a tot fost intrebat de acest subiect atat de membrii echipei noastre cat si celelalte echipe, si raspunsul este cel pe care il gasesti pe toate forumurile Dark Orbit: Inca nu s-a luat o decizie daca si cand o sa mai apara la SHOP acest design.

8. Ms

9. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Cu placere!

Si cum lamuriri au fost destule si initiatorul temei nu a mai revenit,
    tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.