Design Vengenace: Pusat

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Mos-Craciun, 27 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Dezvoltat de mințile strălucite pe Yeni'turkiye Station, designul Vengeance Pusat dispune de un arsenal bogat de lasere și generatoare de delicios, putere de foc dure în detrimentul armura. Strike tare și repede atunci cand esti la conducerea ei.

  Asta e pe svr-ul de turci...o sa fie si aici?(design la veng)(google translate)
   
 2. -luck75-

  -luck75- User

  Acest design este disponibil doar pe serverele Turcesti ;) Pe alte servere nu se va putea achizitiona ;)
   
 3. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Da, design nou! De azi, există un ANUNŢ cu privire la noul design.
   
 4. relax

  relax User

  Urmeaza sa fie introdus si pe celelalte servere, si din cate mai stiu, doar turcii beneficiaza de acest design achizitionabil prin "payment", noi vom putea sa-l cumparam contra unei sume de uridium.. poate va aparea si la licitatie, dar nu se stie.
   
 5. Un design pentru phoenix nu ar baga.. Si cu payment, mie imi convine!
   
 6. andrei2134

  andrei2134 User

  De acord, bigpoint nu a bagat designuri pentru navele non-elite la shop (in afara de bigboy si nostromo care se poate obtine doar cu invitatii) Ar fi dragut sa avem un design pentru cateva macar din navele non elite
   
 7. Cindva,a fost propunere pentru design phoenix,desigur ca lumea a ris,si nici nu a fost luata in seama ideea(asta acum vreo 4 ani)
  De ce ar fi luata in seama o idee de la jucatorii care contribuie foarte putin,unii chiar deloc,la bugetul de investitie al jocului:cool:
   
 8. Este o idee si acum la actualizari si idei
   

Distribuie pagina asta