design Sentinel disparut din hangar

Discuție în 'Probleme generale' creată de Misho, 27 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Misho

Misho User

Suportul a raspuns ca nu l-am avut niciodata conform logului de cont.
    Problema apare la log il vad doar din 13.09, am facut o pauza pe joc de 1-2 luni poate de aceaia nu vad anterior in log.
    E un pic frustrant ca nu pot vedea logul, efectiv nu pot demostra presupun.
    Vreo parare sau solutie? ma indoiesc:) sau mai intamplat cazuri asemanatoare?

2. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Designurile nu se poate vinde . Totusi am o intrebare ai cumva 2 hale hangar cu goli ? Verificale daca ai.

3. Cum ai cumparat designu sentinel.. daca ai licitat pentru el poate poti dovedii ...ca ai primit designu... :)

4. În general, dacă cei care au acces la toate informaţiile legate de contul tău de joc, respectiv suportul jocului, îţi spun că nu l-ai avut vreodată, ce alte soluţii crezi că ar putea fi?

5. Misho

Misho User

Nu stiu daca au acces la tot logul de cand e contul, sau doar la ultimele 2 saptamani cum il vad eu.
    Adminul zice ca poate vedea de cand e contul, desi ma indoiesc pentru ca era imposibil sa nu apara Santinel in log.
    Un alt admin mi-a raspuns ca poate vedea doar ultimele 2 spatamani ca si mine.
    Am zis sa cer pareri pe aicia daca cineva a mai auzit sau e in caz asemanator, unu-i coleg tot dupa o pauza de cateva saptamani sa trezit fara zeus si apoi i-a fost returnat.

6. Cehn

Cehn User

Daca n-ai dovezi, cum sa ii convingi?

Tot banuiam ca treb sa salvez grafic "Inventar" (PrtSc), desi nu stiu daca ar fi luat in seama.

Vezi totusi daca nu il aveai pe alt cont :)

ђyPΞR apreciază asta.
  7. Misho

Misho User

Prtscreen nu e valabil, poate fii modificat.