Sugestie Design PET

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de -=(GhosTShiP)=-, 12 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce parere aveti despre aceasta sugestie ?

1. Buna.

10 vot(uri)
    41,7%
  2. Va ajuta foarte mult.

8 vot(uri)
    33,3%
  3. Rea

6 vot(uri)
    25,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salutare dragi prieteni virtuali si spatiali . Salutare tuturor celor ce administreaza acest forum si jocul DarkOrbit .
    Am o sugestie care desigur va fi in avantajul tuturor. A dezvoltatorului cat si a jucatorului .
    In avantajul dezolvatorului va fi ca va fi mai interesant , atractiv jocul . Iar pentru jucatori , ii va ajuta foarte mult in batalii .

Design-uri pentru PET ar fi cam asa :

Culoarea rosie : +10% Damage -10% HitPoints
    Culoarea galbena : -10% Damage +10% Scut +10% HitPoints

2. As spune ca ar fii ceva , dar totusi petul are multe greseli (din fabricatie ) totusi ar trebui design dar nu pentru avantajele noastre, ceva de genu" 10% dmg ( scutul tau se reduce cu 0,5%/sec, viteza navei scade cu 10%; adica al navei tale ,nu a petului , o culoare si un stil diferit de cel normal .
    A doua optiune , petul tau iti regenereaza cu 0,09% mai mult scut ( al navei tale , asta ar fii ceva mai bine ) , dezavantajul este ca petul consuma mai mult combustibul (20%) . Tot ce-am precizat este doar pentru petul cand este activ . Poate am gresit undeva dar sa fie numai bonusuri pentru NPC-uri si nu PVP.

3. bubuletz

bubuletz User

Ce fel de sondaj e asta ? Daca vrei sa votezi, ai de ales intre 2 variante pozitive si 1 negativa. :rolleyes:
    1. Buna.
    2. Va ajuta foarte mult.
    3. *Rea

4. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.