Design navă primit de două ori

Discuție în 'Probleme generale' creată de gica, 27 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. gica

gica User

salut . nu gasesc articolul obtinu ... 27.08.2016 - 01:43
    [​IMG]Poarta galactică Alpha finalizată.
    27.08.2016 - 01:43[​IMG]Articol obținut: Design de navă - Design Sandstorm A-Elite
    27.08.2016 - 01:43[​IMG]Articol obținut: Design dronă Sandstorm A-Elite

2. styv86

styv86 User

Nava Aegis, detii aceasta nava...fara aegis nu ai cum sa vezi designul Sandstorm A-Elite.

3. gica

gica User

Am nava Aegis si nu mi apare dizainu Sandstorm A-Elite .

4. styv86

styv86 User

Am uitat sa specific Aegis Elite trebuie...cred ca Aegisul normal nu este destinat designului obtinut( sper sa nu gresesc)...

5. alex75

alex75 User

Chiar daca nu ai designul aegis elite achizitionat/castigat la licitatie, la Hangar poti cauta la aegis elite si o sa vezi ca-ti apare sandstorm a-elite in dreptunghiul din dreapta sus

6. Hermes

Hermes Guest

Interventie corecta, multumim.
    Pentru a si beneficia de acest design trebuie intr-adevar sa ai achizitionata nava Aegis-Elite.

7. gica

gica User

da asa este, nu am Aegis Elite . va multumesc pentru ajutorul acordat

styv86 apreciază asta.
  8. _basty13_

_basty13_ User

si eu vreau sa stiu de ce am primit 2 desinguri blaze a elite
    le pot folosi pe amandoua?

9. styv86

styv86 User

Depinde, poate ai facut portile galactice( Alfa,Beta si Gamma) si de acolo ai obtinut ce ai precizat sau ai achizitionat capsule la eventul actual si ai convertit capsulele...Daca ai Aegis Elite, poti sa folosesti ce ai obtinut( designurile mentionate de dumneavoastra)...:) Doar un design de fiecare poate fi folosit, daca ai doua de acelasi fel nu stiu ce sa zic, doar cei ce au autoritate asupra jocului poate sa te lamureasca.

10. _basty13_

_basty13_ User

nu amandoua desinguri blaze a elite mi le au dat la capsule de loterie

11. Hermes

Hermes Guest

Cu placere,

12. S-au primit atât design-uri de nave cât şi de PET-uri, în duplicat, triplicat etc. Problema este cunoscută şi raportată deja ecipei tehnice.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.