Design Havoc

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de ॐღӨᄂƬღॐ, 6 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord cum dezvoltatorii jocului trec cu vederea astfel de nedreptati?

Sondaj închis pe 13 Feb 2015.
  1. Da sunt de acord!(inseamna ca esti unul dintre bot-useri)

33,3%
  2. Nu sunt de acord!

66,7%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am facut 13 zeta si am luat doar 3 havoc design ! Intrebarea mea este de ce alti colegi de-ai mei au 10 havoc-uri din 10 zeta :)) M-am saturat sa tot joc si sa pierd timp cand altii isi echipeaza nava in 2-4 saptamani eu joc 6 luni :)) Problema e ca nu luati masuri ... Oricum presupun ca sau mai discutat chestii de genul dar eu nu am timp sa citesc tot forumul :| asa ca astept raspuns..o_O

Modificat ultima dată de către moderator: 9 Feb 2015
  2. relax

relax User

Ce raspuns astepti, mai bine iti faci timp sa citesti 2 teme pe forum si aflii tot. ESTE PUR SI SIMPLU NOROC, PRIMESTI SAU NU PRIMESTI. Ce masuri sa se ia ? Daca iei bine, daca nu iara bine ca nu te obliga nimeni, e aleator.

3. Nui adevarat :))) iar eu am observat ca esti jucator vechi si ai multe postari aici + ca am auzit de tine te rog paraseste tema asta ;))Vorbesc serios despre ce am zis mai sus iar bugul exista iar TU! vad ca esti usor speriat de ce am scris mai sus :)) lasa persoana corecte sa raspunda te rog frumos....

4. relax

relax User

Bine ma, spor la descoperit si abuzat de buguri pe forum =))), vad ca esti foarte inteligent. Usor speriat ? Nu sunt speriat deloc, nu am 10 havoace din 10 zeta si nici nu am vrut sa am. Cauta in continuare persoane corecte, ai sa primesti raspunsul unui moderator, si o sa arate cam ca si primul raspuns al meu.

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  5. nu il cautam pe al unui admin :)) pentru ca tocmai aici e problema suntem sanu nu de acord cu ceea ce fac ei si cum procedeaza ;)) eu vad ca esti de acord cu ei ms :)

6. relax

relax User

Deci declari si semnezi ca daca NU poti sa gasesti pe nimeni care sa iti descrie bugul de care a profitat ca sa ia 10 havocuri din 10 zeta sa ti se inchida contul ?

7. :)) esti chiar haios :)) caut sa vad cate persoane corecte avem aici :)) pentru ca stiu sigur ca domnii admini stiu despre ce e vorba dar nu stiu inca cum sa o rezolve
    iar eu nu am nevoie de asa ceva :)) pentru ca sunt unul dintre cei mai bun jucatori romani de DO si asta este a 4 sau a 5 aparitie a mea pe forum in ultimii 2 ani :)

8. Jurjstyle

Jurjstyle User

Din cunostintele mele bugul 100 % la zeta a fost la inceput . Atunci era o chestie pe minimap care iti spunea daca vei lua sau nu . De atunci nu stiu sa mai existe bug ci doar zvonuri gen :
    - nu echipa havocurile pe durata portii
    - omoara ultimul devourer cu x1 in coltul dreapta sus sau cu x2 in coltul stanga sus
    - dupa ce ai omorat devourer stai nemiscat sau du-te in radiatii cu jurnal de bord deschis
    si tot asa ..
    Sincer cat timp nu e 100 % , nu e bug ci o mistocareala care a mers la unu-doi .
    Daca stie cineva unu si acum , poate vrea sa-l imparta si cu noi =)) .

9. relax

relax User

Bine bravo, sa stii ca esti cel mai bun jucator daca ti-a venit ideea sa pui intrebarea asta =))). Si sa stii ca esti si modest spunand asta... daca esti cel mai bun inseamna ca ai deja mai multe havocuri decat ai avea nevoie =))

O chestie care iti spunea daca vei lua sau nu ? Bun si cum influenta asta rezultatul.. daca stii ce vorbesti si a existat asa ceva atunci doar aflai daca ai avut noroc sau ghinion.. deci nu iti aducea sanse de 100% la primirea design-ului :))

Modificat ultima dată de către moderator: 9 Feb 2015
    _»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  10. Jurjstyle

Jurjstyle User

Pe minimap aparea semnul de zeta si o cifra . Daca aveai 3 la terminare portii luai ( 33 % ) , daca nu te lasai omorat de devourer sa restarteze ,,sansele" .

11. nu vreau exemple ci doar un vot de-al vostru daca sunteti de acord sa u nu cu asa ceva ...

12. relax

relax User

Normal ca nu e nimeni de acord dar pana acum eu nu am auzit sa existe ma =)), ti-am zis sa mi-i aduci pe aia care au 10 havoc din 10 zeta.

13. pai daca adminul o sa imi spuna sa scriu la supor numele lor :)) o sa o fac cu mare placere :)0 sa le verifice dronele si designurile ;))
    oricum am facut mare greseala ca am deschis tema asta pentru ca voi intelegeti pe deandoaselea :( de aceea am evitat forumul atatia ani

14. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

Mai exact 11.
    Daca esti atat de sigur te asteptam cu o descriere in secriunea de Raporari buguri/erori
    Permite-mi sa nu te cred... din ce vad nici macar mediu!
    Si daca nu sunt....ce? Rascoala? Revolutie?

Daca tot nu ai timp de noi, oare merita sa ne obosim sa-ti dam o explicatie? Poate nu ai timp sa o citesti...

Daca nu suntem de acord cu ce spui tu suntem toti niste botuseri? Ce sa mai spun? Daca ai 10 ani inteleg.

Tema inchisa!!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.