Sugestie Design 20% bonus la cutii

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de _wrestlemania_, 27 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ati dori implemenatarea acestor design-urilor de 20% mai mult din cutiute.

Sondaj închis pe 10 Feb 2015.
  1. da, doresc

18 vot(uri)
    75,0%
  2. nu, nu vreau

6 vot(uri)
    25,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut.
    Sant sigur ca sunteti mulți care mai stau si la cutiuțe ba in pvp sau chiar si in hartile mici.
    Ideea mea ar consta in implementarea unui design cu un bonus la cutiute dar aceste design-uri vor avea si un dezavantaj.

Acest design vor exista la 2 nave.
    Spearhead-:Acest design iti ofera 20% bonus la cutiile adunate, dar daunele vor fi scazute cu 10 si hitpoint-urile cu 10%(bonusul nu se aplica la P.E.T)
    Goliath-:Acest design iti ofera 20% bonus la cutiile adunate, dar daunele vor fi scăzute cu 10 și hitpoint-urile cu 10%(bonusul nu se aplica la P.E.T)
    Bonusurile nu se aplica la energii galaxy gates.

M-am gandit si la plata. Va putea fi achizitionat prin 2 feluri.
    Transfer bancar-(pretul am sa las la decizia dezvoltatorului)
    Cu uridium-250.000 uridium.

Avantaje Dezvoltator-achizitionarea prin intermediul transferului bancar.
    -mai mult timp petrecut in harti pvp = distrugeri mai multe si din distrugeri vine necesitatea de a profita de avantajele premium.
    -este posibil ca uni jucatori sa cumpere uridiumul la mega happy hour.(conteaza pretul design-urilor prin transfer bancar)
    Dezavantaje Dezvoltator-jucatorii ar profita de acest design-uri utilizand niste metode neortodoxe.
    Avantaje player- avand in vedere ca dupa un anumit timp de colectare scade sansa de a primi uridium voi il veti putea recupera.
    -
    la mega happy hour o achizitie de uridium in valoare de 25 de euro veti avea 225.000 uridium.(25.000 se poate face in cateva ore)
    -cu noroc veti avea un total de 26% mai mult uridium.
    - mai multa munitie.
    Dezavantaje Player-nu toti sil vor permite sa achizitioneze.
    -mai multi inamici in pvp multe distrugeri.
    P.S- va rog sa va spuneti parerile atat pro, cat si contra.
    - daca aveti ideii la imbunatatire va rog sa vi le exprimati. Va multumesc !
    Dupa ce cititi si votati lasati un comentariu.

Modificat ultima dată: 28 Ian 2015
  2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

pentru aceasta există deja pet şi chiar o funcţie accesibilă prin payment !

_wrestlemania_ apreciază asta.
  3. Pai chiar deaia daca exista pentru pet, dece sa nu existe si pentru nava. Mai demult era. Si credetima cu 20% mai mult uridium chiar conteaza. De ex in loc de 100.000 uri iei 20.000 mai mult etc. Din aceasta implementare vom avea de castigat atat BP cat si jucatorii.

4. NU !
    De ce? Pai eu am 10 protocoale la pet(in total 40%) + duplicatorul , prin urmare iau destul de bine si asa,daca s-ar implementa ideea ta deja toti playeri ar emigra in pvp-uri ,ca atare celelalte harti ar fi din nou goale :mad: .

5. rattyionut

rattyionut User

si cu ce te deranjaza lucrul asta?
    mai ales ca unui avem si misiuni de facut.
    sau tu le-ai terminat pe toate?

6. Cu ce m-ar deranja ce anume? Daca toti ar "emigra" in hartile pvp? Daca asta iti e intrebarea raspunsul este evident ..:rolleyes:
    Si nu,nu am terminat toate misiunile si nici nu le voi termina prea curand ,eu personal prefer sa "farmez" si sa vanez,nu tin cont de misiuni:D.

7. rattyionut

rattyionut User

nu era vb de tn era vb in general cu misiunile.

8. Ce anume era "mai demult"?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.