Departamanet tehnic ineficient

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de †•ŁÜČΪŦΣŔ•☆•ŜĤİŴİŦ•†, 8 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Macar unii primesc inapoi...bine de stiut ca totusi se ramburseaza odata si odata

2. ~moniq~

~moniq~ User

De 2 zile imi sta blocata nava pe globala 7 si nu ma pot conecta pe cont...am trimis 2 suporturi si nici un raspuns..maine e dublu gg si as vrea sa intru sa joc si eu putin.pe ce sa intru? pe ce? ca nu imi raspundeti la suporturi ..scrie acolo ca voi primii raspuns in decurs de 1 zi lucratoare..pai uite ca s-a intamplat sa fie vineri seara problema asta..deci oi in weekend daca se intampla probleme de genul nu deblocati nava pana luni? adica 3 zile in care eu am platit rabat , premium si altele..sa va fie rusine!!

3. Hermes

Hermes Guest

In primul rand, nu e nimeni de vina ca tu ai intrat pe un cont blocat si astfel ti-ai taiat intrarea pe serverul normal de joc. In al doilea rand, ai grija la limbaj, ca se poate bloca contul de joc mai mult de o zi.:rolleyes: