Delogare in timpul zborului

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Graff[ΞURO], 30 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna dimineata, nu sunt sigur daca tema este corecta pentru postarea mea, dar cel putin poate primesc un raspuns. Eroarea consta in "delogarea atunci cand nava este in miscare". Eu aleg o nava [Goliath] indiferent pe ce harta sunt si la un moment dat cand nu mai sunt in afara razei actiunii nava dipare dupa mini-map desi inca mai am click-ul pe ea. Eram si pe [Spearhead, Vengeance chiar si Goliath] si mentionez ca nava atacata nu este "Spearhead" ce in majoritatea situatiilor era "Goliath". Recunosc ca o data am incercat si eu sa ma deloghez asa dar nu am reusit in mers, nava se oprea si apoi aparea chenarul cu secundele de delogare!

2. Respectivul nu se deloghează ci foloseşte CPU de jump JP -1 CPU sau JP - 2 CPU.

Utilizarea acestuia este posibilă la scurt timp după ce nava nu mai primeşte daune.

Graff[ΞURO] apreciază asta.
  3. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Este vorba de CPU Salt 2 , daca el se indeparteaza destul de tine ,si nu mai este atacat timp de cateva secunode poate sari cu acest cip in x-1.

Graff[ΞURO] apreciază asta.
  4. Hmmm, interesant si tot odata surprinzator! Mersi de explicatie, observam acest lucru la jucatori care sunt mai micuti si credeam ca este ceva problema cu chestia aceasta, dar acum am fost lamurit!
    O zi placuta.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.