deconectare in kronos

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Śερђįяαђ●؃●ŋαzαяєτђ, 17 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Salutare , am si o mica problema cu poarta kronos am primit de doua ori consecutiv desconectare in poarta ma puteti va rog frumos , este total imposibil asa ceva

Modificat ultima dată: 17 Mai 2014
  2. Hermes

Hermes Guest

Deconectarile le primesti ca urmare a conexiunii defectuoase dintre clientul de joc si server. Incearca sa inchizi orice alte aplicatii, care ti-ar putea ocupa din banda de net, in timp ce esti in portal.

3. raspunsul pe care l-ai sters ,adica ,ca este si optiunea de a cumpara o viata suplimentar si pe care nu il gasesc,draga admin l-am primit exact de la suport cand am pierdut si eu destule portale,tot din vina mea,lucru care este bineinteles.Nu inteleg dece a deranjat

Corina-ro apreciază asta.
  4. Hermes

Hermes Guest

Raspunsul tau era offtopic. Jucatorul se plange ca primeste deconectare in poarta , nu ca pierde portale.