Feedback De la lume adunate, și-napoi la lume date

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 6 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  În ideea de a împărtăşi comunităţii noastre rezultatele feedback-ului trimis săptămânal către dezvoltatorul jocului, de către toate comunităţile prezente în joc, am iniţiat prezenta temă de discuţii / informare.

  Intenţia este de a vă face cunoscute reacţiile dezvoltatorului jocului la diversele probleme / solicitări majore ridicate de utilizatori. De asemenea, publicarea de informaţii în această temă, de către echipa de moderare, se va face doar în măsura în care acest lucru îi este permis de către dezvoltatorul jocului. Astfel, se prea poate să existe perioade în care nu se vor publica informaţii noi. Aceste lucruri nu inseamnă că celelate probleme / solicitări nu sunt luate în seamă de către dezvoltatorul jocului sau că nu există probleme / solicitări la a căror rezolvare să nu se lucreze.

  Singurele discuţii permise în această temă vor fi cele care sunt cu referire la diversele informaţii publicate, orice altă intervenţie urmând a fi eliminată fără nici o altă explicaţie.

  În măsura în care există şi se pot oferi explicaţii suplimentare faţă de informaţiile publicate, acestea se vor oferi însă ...de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! ;)

  Tema de faţă nu crează vreo obligaţie echipei de moderare / administrare, nu reprezintă un ANUNŢ OFICIAL ci este doar un alt mod de a vă face cunoscute anumite aspecte ale jocului. Trataţi-o ca atare!


  Mulţumesc!
   
  motanu_1990 apreciază asta.
 2. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Săptămâna 5 / 2016

  Protecţia începătorilor

  Revizuirea standardele de protecţie în ceea ce priveşte conturile de joc de nivel mic este pe lista de priorităţi şi se doreşte materializarea acesteia în săptămânile / lunile ce urmează.

  Se urmăreşte ca primii paşi făcuţi de începători să fie mai puţin frustranţi şi, în combinaţie cu alte nenumărate eforturi, mai puţin costisitori.

  În acest sens, utilizatori care efectuează tutorialul şi părăsesc harta x-1, vor beneficia aproape instant de un joc rezonabil şi de o mai bună înţelegere a mecanicilor jocului.

  Considerăm că, pe termen lung, acest demers va face jocul mult mai atractiv pt. toată lumea, însemnând mai mulţi utilizatori noi care vor continua jocul şi după primele câteva niveluri dobândite, însemnând mai mulţi utilizatori noi cu care se va concura pe termen lung.

  Probleme legate de videoclipuri (în Skylab sau la Autentificare)

  Se cunoaşte faptul că anumiţi utilizatori vizionează videoclipuri pe care le consideră a fi nepotrivite în contextul unui joc - fie pt. faptul că acestea sunt prea lungi, fie pt. că fac reclamă la lucruri care nu au legătură / sunt nepotrivite - sau nu oferă vreo recompensă.

  Momentan nu se poate identifica / urmări care anume videoclipuri sau agenţi de publicitate provoacă aceste probleme. Ca atare, pt. a putea identifica despre care anume videoclipuri se discută, este necesar a se urma o cale lungă

  Ceea ce este necesar a se afla de la utilizatori (prin mijlocirea moderatorilor / suportului jocului) este URL-ul videoclipului. Acesta se află ascuns în codul website-ului şi arată cam aşa:

  http://billing.bigpoint.com/?req=YToxMjp7czo3OiJ4YWN0aW9uIjtzOjY6ImNpbmVtYSI7czo2OiJkZXNpZ24iO3M6NDoibWF5YSI7czoxMzoiZXhjZXB0TWV0aG9kcyI7czowOiIiO3M6OToicHJvamVjdElEIjtzOjI6IjIyIjtzOjQ6ImxhbmciO3M6MjoiZGUiO3M6ODoidXNlcm5hbWUiO3M6MDoiIjtzOjY6InVzZXJJRCI7czo5OiIxMDE3ODM0ODkiO3M6NDoidGltZSI7aToxNDU0Njk3MzIxO3M6NzoidXNlckFnZSI7aTowO3M6MzoiYWlkIjtzOjI6IjQwIjtzOjY6ImFjdGlvbiI7czo2OiJjaW5lbWEiO3M6MTc6InJlcXVlc3RUcmFja2luZ0lkIjtzOjIzOiJhdXRvLjE0NTQ2OTczMjEuMzQwMDM4NCI7fQ==&aid=40&aip=&bptid=&hash=d15e5afa8c535ab7011bf67310f3f827

  Pe cine este familiarizat cu utilizarea funcţiei "Inspect" a browser-ului, îl rugăm să selecteze aceată funcţie din meniul ce se activeză prin apăsarea click dreapta pe videoclip (în centrul ecranului).

  Utilizănd funcţia "Inspect", se va putea afla un asemenea URL. Pt. a copia respectivul URL, va trebui să selectaţi "Edit HTML". Mai apoi, veţi putea copia URL-ul şi insera într-un e-mail către suportul jocului.

  Nu este uşor ce-i drept, dar cel puţin putem face ceva în privinţa acestei probleme.

  Clanurile care blochează alţi utilizatori să participe la Eventuri


  Este o problemă şi nu o ignorăm. După cum s-a menţionat cu diverse ocazii: această problemă este ceva asupra căreia nu se poate acţiona cu rapiditate.

  În acest moment, acest lucru este parte a mecanicii normale a jocului. Va trebui să facem schimbări de amploare ale jocului pt. a rezolva această problemă.

  Ca atare, va trebui ca mai întâi să se identifice o soluţie viabilă şi numai după aceea se pot efectua schimbări ale jocului.

  Cu toate acestea, oricât de mult ar dura, suntem conştienţi de neplăcerile create de acest comportament şi vom continua să căutăm o soluţie în beneficiul tuturor.

  Licitaţiile


  Din nou este adusă în atenţie problema licitaţiilor: sistemul de licitaţie al jocului nu este ca eBay! Nu s-a intenţionat vreun moment ca acesta să răspundă "licitaţiilor de ultim moment" (“last minute bids”). Practic, resursele tehnice pt. un astfel de sistem nu s-ar încadra în bugetul jocului.

  eBay deţine mai mult de 50.000 de servere pt. a asigura celor care licitează în lumea întreagă, succesul licitaţiilor de ultim moment. DarkOrbit deţine 60 de servere. Observaţi diferenţa?

  Ca atare, în cadrul jocului DarkOrbit nu se poate garanta acelaşi timp de reacţie a sistemului de licitaţie aşa cum anumiţi utilizatori sunt obişnuiţi să îl experimenteze pe eBay sau alte site-uri specializate în licitaţii.
   
 3. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Săptămâna 7 / 2016

  Design-uri Drone / Design-uri P.E.T. / Personalizare Navă

  Aşa cum am mai menţionat şi cu alte ocazii, aceasta este direcţia pe care o urmăm. Personalizarea dronelor a fost terenul de joacă unde am dorit să testăm sistemul şi să adunăm anumite informaţii înainte de a trece la personalizarea P.E.T. (...spre sfârşitul lunii martie se prea poate să se întâmple lucruri minunate ;))

  După această etapă, vom proceda în acelaşi mod cu navele. Pentru moment, va trebui să analizăm toate "design-urile" pe care le avem deja. Unele vă oferă anumite bonusuri altele doar schimbă aspectul navei. Acest lucru trebuie rezolvat înainte de a implementa personalizarea navelor.

  Cunoaştem faptul că numeroşi utilizatori solicită ca anumite echipamente să fie disponibile pe credite, în secţiunea SHOP ...ne gândim că dacă vă doriţi ceva pentru a schimba aspectul navei, a dronelor sau a PET-ului şi care arată interesant, va fi rezonabil dacă va şi costa ceva. Acest lucru nu va schimba jocul dar cu cât mai mulţi utilizatori vor achiziţiona noi design-uri pt. Navele / Dronele / PET-ul lor, cu atât mai bine vom putea ajusta preţurile existente în cadrul jocului.

  Disponibilitatea design-ului Surgeon

  ...fiţi cu ochii pe ofertele ce vor apărea în ultimul sfârşit de săptămână al lunii februarie, s-ar putea să fie interesante! :p

  Îmbunătăţirea protecţiei pt. începători


  Aceasta este una din priorităţile noastre. Vom implementa numeroase îmbunătăţiri astfel încât novicii să se simtă mult mai confortabil în cadrul jocului, pt. timp mai îndelungat. Mai multe detalii vă vor fi oferite la momentul oportun.
   
 4. mobob

  mobob User


  mda...sint interesante,intradevar...cu singura mentiune ca cei care isi port permite sa bage suta de euro intr-o singura transa in dark orbit,deja au de mult designul surgeon...
   
 5. Vladut

  Vladut User

  Si tu ai crezut ca-l baga la shop? Eu da... Mai asteptam....faca-se voia Dezvoltatorului :)
   
 6. LASERSMART

  LASERSMART User

  ”problema” cu design-ul surgeon este identică cu cea a ”rachetelor de gheață” R - IC3 a căror preț inițial (deloc mic) a fost 20 de uridium. de îndată ce utilitatea și indispensabilitatea lor a fost dovedită prețul lor a crescut de 15 ori ajungînd la 300 de uridium. abilitățile surgeon-ului au făcut din el cea mai de temut navă din darkorbit și din această cauză dezvoltatorul apreciază că pînă și prețul inițial de 300k de uridium este mult prea mic pentru asemenea avantaje.
   
 7. Fasole

  Fasole User

  problema e ca nu toti ar da o 100 de euro pt un design , daca la.ti fi bagat la shop sa il cumparam cu uri cam toata lumea il cumpara ;)
   
 8. QUALYQULA

  QUALYQULA User

  aici e problema toți îl cumpăra cu uridium dar nu se dorește acest lucru cine vrea ceva mai puternic mai diferit de majoritatea jucătorilor sare cu cardul și aducând profit jocului dacă stai și culegi și faci misiuni și porți o sapt faci lejer 300.000 de uridium nu mai intra banutii la joc nu mai e profit eu de asta cred ca nu la mai băgat la Shop.
   
 9. deci e clar: design-ului Surgeon e doar pentru euro nu pentru uridium :(
   
 10. mobob

  mobob User

  designul surgeon e doar pentru MULTI euro.....e o diferenta majora....
  oricum,am mai spus asta mai sus, marea majoritate dintre cei care isi permit acei multi euro deja il au...
  tare as fi curios sa aflu citi au achizitionat cei 350000 uri necesari sa primeasca surgeon-ul in acest week end.....
   
 11. Maidanezu

  Maidanezu User

  La urmatorul Event de infectie sigur baga Surgeon pe uridium,ca data trecuta a fost bagat la shop
   
 12. **eagle1**

  **eagle1** User

  Pai hai sa dam putin timpul inapoi ... Pe la inceputurile jocului licitatiile nu se faceau la vedere , iar suma licitata daca nu era castigatoare era pierduta . Acum s-a facut un lucru bun , in sensul ca suma licitata daca nu este castigatoare este returnata jucatorului dar nimeni nu a luat in calcul ca fiind o licitatie la vedere marea majoritate va dori sa liciteze in ultimele momente , ceea ce probabil creeaza blocaje si suparari multur jucatori , care ori nu apuca sa liciteze ori liciteaza sume mai mici decat altii cu resurse tehnice mai bune .

  Iata o solutie simpla si la indemana pentru a elimina acest inconveniet : Sa ramana sistemul de licitatii ca si pana acum cu singura modificare ca suma licitata sa nu mai fie la vedere ... Va fi greu daca nu imposibil sa se mai faca licitatii last minute . Simplu si la indemana dezvoltatorului ...;)
   
 13. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Săptămâna 9 / 2016

  Notificări e-mail eronate în legătură cu MHH

  Datorită unor probleme de sincronizare a soft-ului care transmite astfel de notificări, anumiţi utilizatori au primit notificări eronate privind MHH. Deşi problema a fost rezolvată rapid, unii utilizatori au primit totuşi astfel de notificări. Ne cerem scuze pt. confuzia creată.

  Alternative la Flash

  După cum s-a menţionat şi în transmisiunea Twitch: se testează deja diverse alternative la actualul sistem existent. Par destul de promiţătoare şi - dacă va veni timpul ca Flash să nu mai fie compatibil în browser - vom fi pregătiţi cu o soluţie.

  Nu credem că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat deoarece va afecta o mulţime de persoane, companii şi produse.

  Experienţa Noilor Utilizatori / Protecţie PvP extinsă

  Unii utilizatori se întreabă dacă suntem la curent cu problemele cu care se confruntă noii utilizatori atunci când încearcă DarkOrbit pt. prima dată. Da, suntem!

  Game Designer-ul nostru a luat deja în considerare mai multe opţiuni şi a prezentat câteva soluţii pe care le vom face cunoscute în viitorul apropiat.

  Se sugera de către cineva să oferim pachete start mai ieftine. Avem numeroase astfel de pachete deja implementate în cadrul jocului - dar poate că aveţi dreptate: trebuie să evidenţiem mai bine faptul că respectivele oferte se adresează noilor veniţi... o vom pune pe lista cu lucruri de îmbunătăţit.

  Bonus Lunar pt. autentificare

  Bonusurile de autentificare sunt de asmenea revizuite. A fost proiectat deja un sistem şi ne pregătim să-l realizăm (producem). Putem aprecia că va fi mult mai flexibil decât actualul sistem şi ne va permite, pe viitor, să oferim o gamă mult mai diversificată de bonusuri.

  E-mail-uri cu coduri Voucher

  Vă rugăm să ţineţi cont că astfel de coduri transmise prin e-mail - pt. reactivare, eventuri etc. - sunt întodeauna limitate ca valabilitate în timp. În general, astfel de coduri sunt valabile patru săptămâni sau cel puţin cât ţine eventul pt. care sunt oferite.
   
 14. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Săptămâna 10 - 11 / 2016

  Problemele de autentificare la contul de joc / pagina de joc

  Vom încerca să compensăm nemulţumirea creată, în rândul utilizatorilor, de problemele tehnice. Poate că se va pregăti ceva în acest sens, la sfârşitul de săptămână dinaintea Paştelui (n.r. - catolic).

  UBA - Identificarea / Alegerea oponenţilor


  Echipa GD (n.r. - Game Design) a revizuit modalitatea în baza căreia se aleg oponenţii în cadrul UBA. Vom discuta despre acest subiect, cu mai multe detalii, în săptămânile ce vor urma. Noul mod de determinare / alegere a oponenţilor care se vor înfrunta în UBA ar trebui să elimine posibilitatea utilizatorilor de nivel mare să utilizeze fel de fel de tertipuri pt. a "nimeri" drept oponenţi utilizatori de nivel mai mic.

  Părerea utilizatorilor despre Opţiunile de plată
  Se pare că anumiţi utilizatori continuă să se plângă de faptul că DO oferă o muţime de opţiuni în secţiunea "Plăţi".

  Chiar dacă continuăm să adăugăm noi şi noi opţiuni personalizate disponibile doar prin Plăţi, nr. crescut de al vânzărilor a făcut ca DO să fie mai ieftin ca niciodată până acum.

  Există un motiv simplu pt. care se oferă design-urile prin Plăţi: cum am specificat în transmisiunea Twitch, dorim să reducem costurile la toate consumabilele (muniţie etc.) - ca atare ne îndepărtăm de a fi percepuţi ca fiind prea scumpi iar, în acelaşi timp, menţinem echipa de dezvoltare întreagă.

  Este important să se înţeleagă că tot ceea ce adăugăm prin sistemul Plăţi este acum de natură strict cosmetică! În plus, toate celelalte schimbări la care se lucrează se îndreaptă în această directţie. :)

  Blocare Conturi Bot în săptămâna 10

  Deoarece persoanele însărcinate cu transmiterea acestei informaţii nu au fost prezente la muncă în perioada respectivă, nimeni nu a transmis această informaţie.

  Totuşi, sistemul a detectat şi banat un nou val de utilizatori de programe nepermise, la vremea respectivă.

  Bonus la autentificare

  În prezent se lucrează la o schimbare a sistemului de "bonus la autentificare".

  Se va a) schimba "bonusul la autentificare zilnic" şi b) se va deţine o varietate mai mare de opţiuni a "bonusului la autentificare".

  Personalizarea navei

  Se pare că anumiţi utilizatori ar dori să-şi poată crea propriile design-uri de nave. În acest moment este prea mult ceea ce se cere. Deocamdată se merge în aceeaşi direcţie cum s-a mers pt. P.E.T. si Drone: există seturi de design-uri din care utilizatorii pot alege.

  Vă rugăm să reţineţi că atâta timp cât va trebui să menţinem şi varianta 2D a clientului de joc, design-urile individualizate nu vor putea fi posibile. Dar nici imposibil nu este.
   
  *N!NO* apreciază asta.
 15. Cehn

  Cehn User

  :) Se simte deja un alt tip de abordare corporatista. Una (abordarea) cu iz asiatic.

  Ati mai vazut ceva de genul:

  "Blocare Conturi Bot în săptămâna 10
  Deoarece persoanele însărcinate cu transmiterea acestei informaţii nu au fost prezente la muncă în perioada respectivă, nimeni nu a transmis această informație.
  Totuși, sistemul a detectat şi banat un nou val de utilizatori de programe nepermise, la vremea respectivă. " ?

  Au început sa se toarne intre ei.

  Si aici nu ma refer la staff ul romanesc. Ei vor fi ultimii afectați de aceasta preluare.
   
  Modificat ultima dată: 23 Mar 2016
  *N!NO* și crod apreciază asta.
 16. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Săptămâna 38 / 2016

  Salutare Piloți Spațiali,

  În cursul actualizării acestei săptămâni (ce a avut loc astăzi) au fost implementate următoarele modificări:

  Corectări erori
  • Eroarea în cazul stațiilor de clan imbatabile chiar dacă deflectorul este inactiv a fost corectată;
  • Eroarea dronelor fără design care andocau pe nava Tartarus în timpul folosirii abilității de viteză a fost corectată;
  • O problemă ce cauza modificarea aleatorie a culorii laserelor UCB-100 din roșu în galben a fost corectată de asemenea.

  Noutăți
  • Rata de aparție a cutiilor pradă a fost crescută la 30 pe hartă în cazul următoarelor tipuri: roșu, verde, albastru, argintiu (silver), Masque și auriu (gold).
  Salutări din partea,
  Echipei voastre Darkorbit
   
  Giany, Fllorrenn03, TheReaper și alți 7 apreciază asta.
 17. Salutare Dark Orbit!
  Exista vreo tema cu programul eventurilor, cand incep si cand se termina si ma refer la cele pe viitor adica de Craciun si etc si unde pot vedea. Cu respect.
   
 18. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Nu, nu există. Se pot doar intui pe baza experienţei anterioare şi a diverselor dezvăluiri "de pe surse".
   
  ◄UniversaL●Ro► și Viorel_77 apreciază asta.
 19. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Săptămâna 51 / 2016

  Prada DEMANER:

  Problema legată de cutiile primite în urma distrugerii Demaner-ului este confirmată de cei de la tehnic însă, din păcate, nu se va putea remedia în această săptămână.

  • cutiile exclusive: în acest moment, utilizatorii care au activată opţiunea de a vedea şi cutiile care nu le aparţin, pot vedea aceste cutii şi le pot colecta, deşi ele ar trebui să fie exclusiv colectate de către utilizatorul căruia îi aparţin.
  • lipsa unei recompense: anumiţi utilizatori s-au plâns că recompensa primită este mai mică decât trebuie. Aceste plângeri vin din partea utilizatorilor care au jucat într-un grup fiind şi care au provocat un nivel mic de daune cargobotului Demaner.
  • Nu eşti pe hartă - nu primeşti recompensa: Vă rugăm să reţineţi că utilizatorii dintr-un grup, care nu se află pe hartă în momentul în care Demaner este distrus, NU vor primi nicio recompensă. Acest lucru funcţionează precum a fost intenţionat.
  CHAT-ul
  S-a intenţionat implementarea unui nou sistem de chat, odată cu caracteristica "Cross Server Zone" însă, anumite funcţiuni de bază, similare sistemului actual, nu sunt funcţionale încă. Ca atare, nu vom modifica nimic până în ianuarie.

  Până atunci, cu părere de rău, va trebui să ne descurcăm cu actualul sistem de chat.


  Pentru utilizatorii care au avut de suferit ca urmare a diferitelor probleme din cadrul jocului, se va oferi o mică compensaţie. Urmăriţi anunţurile din forum, în zilele ce vor urma.
   
 20. Sa intelegem ca problema cutiilor de la Demaner va fi remediata saptamana ce vine?
   

Distribuie pagina asta