de ce?

Discuție în 'Probleme generale' creată de motanu_1990, 17 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ce se intampla de nu se mai pun npc sau inamici la mis atunci cand esti in grup?chiar daca esti primu care dai nu se mai pun la mis.a patito si un coleg de clan la anihilatori si in 4-5 la uberi.iti apar la registru dar nu se contorizeaza la mis

si am uitat sa mentionez ca in harta inamica am pus tinta pe un inamic care facea un sibelon si tinta era alba ca si cum era tintit de altcineva dar in apropiere nu era nimeni.dupa ce a terminat sibelonu sa inrosit tinta.sa schimbat ceva?am pocnit un inamic asa si nu sa pus ca l-am pocnit eu.dar nici altcineva nu era pe harta sa tina tinta pe el

Modificat ultima dată de către moderator: 18 Mai 2014
  2. Hunter`90

Hunter`90 User

La care din misiuni nu se contorizeaza?Cum se numeste misiunea?
    Sa verifici daca ai mai multe misiuni cu acelasi tip de npc si daca misiunea cere sa distrugi npc-urile intr-o anumita ordine.

Era rosu pentru sibelon sau a fost incercat de inamic respectivul jucator...;).
    Trebuie sa fie tinta rosie ca sa se puna inamicul.

3. Corina-ro

Corina-ro User

In momentul in care inamicul ''era lovit'' de sibelon,e logic ca sa-ti apara ''tinta'' alba.Daca tragi in inamic se ''pune'' la tine.

4. nu se pune la misiunes sub steag martian la un coleg pe care il ajut la uberkloni.iar cu inamicu nu e normal ca atunci cand un npc trage in el sa astept sa faca npc si apoi sa il pocnesc.pana acum nu era asa.chiar daca facea npc si eu dadeam in el si pocnea se punea la mis.de cand e eventu cu hitac am patit asa.poate e un bug?

si la coleg din 29 de uberkloni nu sau pus decat 6.din care la macar jumate am fost si eu participant

Modificat ultima dată de către moderator: 19 Mai 2014
  5. Laszlo

Laszlo User

Salut...aicia se poarta discutii strict despre aplicatie sau in general pt ca eu am probleme cu misiunea speciala PVP...am intrat intr-un grup de 3 (3 in total cu tot cu mine) si nu mi se pune nici o nava la misiune cu cei 200 inamici impuscati pe harta 4-5 (din cate stiu harta fiind de PVP). Nu am nici o alta misiune cu inamici de impuscat decat ceva cu veng dar mai mult distrug Goli, nu am instalat acea aplicatie de la Razer daca are vreo importanta in rest nu stiu ce sa mai specific ca sa ajute la determinarea problemei...si inca ceva, desii eram in grup cu inca 2 nici unu nu era pe harta PVP...din cauza asta nu mi se pun navele la misiune?

6. Silviu

Silviu User

Nu stiu ce sa iti spun de NPC-uri, insa despre nave inamice da. Acel inamic era atacat de sibelon in acel moment, asa ca de aceea avea tinta alba, dar noi, ca jucatori, avem un fel de prioritate, astfel incat daca tu atacai acel inamic, tu primeai recompensele distrugerii lui.

~~Dark~Star~~ apreciază asta.
  7. buna ziua,
    nu este vorba de ordine , pentru ca initial din 12 uberkloni s-au pus la misiune 3, ulterior, in timp ce mai faceam si uber devo si uber sibeloni.. s-au mai pus trei uberkloni la misiune.... si s-a blocat la 6 la misiune desi ulterior am facut inca 15 cel putin! mereu am dat primul si am dat pana la sfarsit! si toti sunt inregistrati in registru jurnal. de ce?

8. Silviu

Silviu User

Am specificat clar ca ma refer doar la navele inamice.

La NPC-uri nu ma pot gandi decat la faptul ca ori ai 2 misiuni active (ceea ce nu cred ca e cazult, ti-ai fi dat seama singur), ori e o eroare a sistemului de grup.

~~Dark~Star~~ apreciază asta.
  9. multumesc mult pentru raspuns, astazi este prima data cand scriu pe forum; evident ca nu am o a doua misiune cu uberkristaloni; am incercat si ieri si astazi continuarea misiunii...in grupuri diferite, am dat in mod cert primul si am tras pana la sfarsit. se inregistreaza in jurnal, dar nu la misiune :) si nici sa continui cu etapa urmatoare a misiunii - pentru ca ubersibelonii si uberdevolarium s-au inregistrat cate 10, pe o alta harta nu pot, nu se inregistreaza la misiune anihilatorii!

10. pai am pocnit inamicu si nu sa pus la mis.am mai facut altu pe alta harta si am patit la fel.se pare ca de doua zile numai este cum era.acum il lasi sa faca npc si apoi dai in el altfel se pune ca nu lai pocnit

11. Hunter`90

Hunter`90 User

Nu se pun uberklonii ca: la misiunea respectiva avem de facut uberclini ;).

*^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  12. da scuze... nu mai fac :)

13. corect.imi cer scuze ca nu a vazut bine colegu.

14. paria

paria User

au mai fost două cazuri de raportări asemănătoare pe forum, e drept, cu npc-uri. se pare că există o problemă cu atribuirea distrugerilor atunci cînd faci parte dintr-un grup.

Modificat ultima dată de către moderator: 19 Mai 2014
  15. Hunter`90

Hunter`90 User

:) Spor si nu va grabiti, cititi cu atentie cerintele impuse de misiuni.
    Daca tinta nu devine rosie se poate sa nu se puna la tine.

16. Navele distruse în grup se contorizează la misiune doar dacă cel cu misiunea activă trage primul în nava inamică.

Grupul nu funcţionează în cazul navelor ca şi în cazul NPC-urilor.

Din păcate nu am cum testa cele susţinute de tine: pe contul de jucător am efectuat deja acea misiune iar pe contul de test nu e voie :D!

Am să te rog să monitorizezi situaţia (în ambele cazuri: şi în grup şi fără grup) şi dacă persistă problema, te vei adresa suportului pt. a verifica despre ce ar putea fi vorba.

Nu are nicio importanţă!

Se pare că problemele se datorau neatenţiei.

Temă închisă.

Silviu apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.