De.. Ce.. XD

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de -==BENQ==-, 4 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -==BENQ==-

-==BENQ==- User

De ce este banat cuvantul big pe orice chat? XDDDD

2. Pentru că anumiți utiliztori ”binevoitori”, publicau BIG-urile lor de joc în scop de fraudă.

3. pentru ''^_^'' mi se pare absurd sa iau kick/mute 1 h pe chat ar trebui revizuita lista cuvintelor/emoticoanelor (parerea mea )

4. Unui începător (sau oricui altcuiva mai puțin deprins cu ale jocului) nu i se va părea nimic absurd atunci când va constata că, după ce a trimis un sms la un BIG diferit de al său, în urma unei promisiuni că i se vor credita sume fabuloase de uridium, nu primește nimic ci doar plătește.

5. mobob

mobob User

vis a vis de aceasta lista,nu ar strica o publicare a ei aici...nu de alta ,dar e enervant sa te trezesti cu kick de pe chat si sa trebuiasca sa dai restart la joc datorita unui cuvint despre care nici prin cap nu ti-a trecut ca in alt context acel cuvint ar putea fi interpretat in mod negativ...

pentru ca e hilar...scrii unui prieten de exemplu "tine cont de x problema"...si bang,ti-ai luat kick,pentru ca sitemul interpreteaza ca vrei sa vinzi "cont" de joc....

6. -==BENQ==-

-==BENQ==- User

da, dar in cazul meu, cand am zis big, am scris accidental "bigboy" separat... dar eu m-am referit la faptul ca am distrus intr-un 1v1 un bigboy full havoc si full hercules... chiar este absurda aceasta lista de care mentionati dumneavoastra
    bine, acum nu zic ca eu sunt un incepator.. bine.. sunt incepator pe SK1 XD dar oricum, am experienta in joc si am postat acest subiect pentru ca de foarte multe ori am scris "big" fara sa bag de seama...

7. Va trebui să te adaptezi "mediului înconjurător". Lista cuvintelor care nu sunt permise în chat nu se va schimba în sensul eliminării de cuvinte!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.