De cand? (2)

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Defcon.XII, 10 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Defcon.XII

Defcon.XII User

Domnule Corosive, nu-mi spune matale mie ca ce insinuez eu nu e adevarat ca nu cred ca te apucasi dumeata de joc din 2007 pe vremea vechiului client cand toate erau bune si frumoase si fara "bube", daca pana acum doua zile la spaceball dadeam diagonala cu spearheadu in spate si ramanea la aceiasi distanta cum poti spune ca viteza spearheadului e mai mare ca cea a vengului de cand a aparut la shop ...
    Si cu premiile de la Level Invasion Gate chiar se dadeau intr-un anumit timp dar pacat ca nu se mai poate accesa vechiul forum pentru a va dovedi.

P.s. Daca imi aduc bine aminte sunteti acelasi moderator care a aflat abia dupa o saptamana (chiar mai bine) de bugul acela din portal chiar daca pe forum erau deschise 5 6 teme cu problema aceea.

Si inca ceva, lasati omul sa raspunda ca voua mereu va place sa aveti ultiimul cuvant si traiti cu impresia ca mereu aveti dreptate dar nu e asa. Numai pe forumul asta e asa, ti se inchide tema in nas.

Si nu m-ati lamurit cu viteza la leonov, daca se dubleaza efectul motoarelor de pe nava, ca n-a, sunt pe nava si asa ar trebui ...
    Sincer nu am chef sa fac teste, va intreb pe dumneavoastra sa vad cu ce citate si proverbe ma mai "lamuriti".

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Noi 2014
  2. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

Nu stiu ce nu pricepi sau ce joc joci tu. De cand a fost introdusa in joc nava spearhed, viteza a fost aceeasi, mai mare ca a vengului. Nu stiu cine te-a fugarit pe la spaceball si ce configuratii avea dar cu siguranta NU s-a modificat nimic la viteza navelor in ultimul timp. Valabil si pentru leonov.

3. Defcon.XII

Defcon.XII User

Fain raspuns, am intrebat daca la leonov se dubleaza efectul generatoarelor de viteza si na raspuns.
    Sunt curios cate ore petreceti pe acest joc pe luna, sa nu zic pe saptamana. Pe vechiul cont aveam spearhead, stand la cutiute avand config de fuga de ce nu lasam vengurile in urma?

Dar puteti inchide ca vad ca voi tot pe a voastra o tineti.

4. Nedelcu

Nedelcu User

Pentru ca diferenta de viteza intr-e ele este mica si pana sa apuci tu sa ii lasi in spate , acestea apuca sa iti dea 4 , 5 focuri... si ne avand un scut destul de mare, la dmg care este acum nu mai apuci sa ii lasi in urma .

5. Corina-ro

Corina-ro User

diferenta intre spearhead si vengeance este de 10 daca nu ma insel.Un vengeance bine dotat te bubuie pana sa poti iesi din raza lui de actiune.Vitezele navelor au fost calculate pt. un damage moderat 20-30.000 damage cum era in urma cu 5-6 ani.Jocul a evoluat intre timp,damage-ul este imens si acel plus de 10 viteza nu te mai ajuta cu nimic

6. daca faci o proba ai sa vezi ca un spearhead dotat viteza si un veng la fel dotat merg aproape unu langa altu un pic mai tare spearhead dar daca ai cel mai mic lag te si intrece un veng.la cum a evoluat jocu si cerintele actuale iti trebuie un pc foarte bine dotat sa nu ai lag si sa poti profita de abilitatile navelor

7. Corina-ro

Corina-ro User

Defcon.XII, ori esti batut in cap,ori esti aici doar sa enervezi lumea ,10 viteza nu mai e suficient sa scapi cu fuga,10 fiind diferenta de viteza intre spearhead-vengeance,vengeance-goly,ma repet aceste viteze au fost gandite pt. acel ''vechi'' client din urma cu 5-6 ani,in acele ''vremuri'' 3 nave golyath full elite nu reuseau sa bubuie 1 nava vengeance,etc.Jocul a evoluat ca si dotari,munitie,iteme iar diferenta de viteza nu te mai ajuta(aproape deloc)Imagineaza-ti o masina care ruleaza cu 100 km/h incercand sa depaseasca o masina care ruleaza cu 99km/h,puneti-va putin creierele la lucru inainte de a veni aici sa debitati tampenii.

8. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Interventii suficiente!

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.