Dc inca este blocat contul meu

Discuție în 'Probleme generale' creată de maka_ale, 6 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. maka_ale

maka_ale User

BUna ziua asi vrea sa va anunt ca am facut o tranzactie online cu cardu MasterCard.. si am cumparat in valaore de 110.95 euro dupa un timp imi vine msg ca trebuie sa platesc suma aia ... dupa 12 ore imi vine msg asta .. ID meu este makale1 si

MENTIN CA AM FOST LA BANCA MEA SI IAM INTREBAT SI AU ZIS CA ESTE VINA DE LA DARKORBIT NU A BANCI LOR .. am fost ieri si am platit factura :

xxxxx

xxxxxxxx

au trecut mai bine de 26 de ore dar contul meu tot blocat imi este.. asi putea sti si eu din ce cauza.. contul in mai putin de 24 mi sa blocat si din vina companiei voastre nu a mea.. mati bagat la frauda am rezolvat dar acu au trecut peste 24 ore si contul nu ii este deblocat ... Va rog rezolvati mai repede problema .. inca am chitanta de la Raiffen. VA MULTUMESC

2. maka_ale

maka_ale User

am trimis peste tot nu doar aici da nimeni nu ma baga in seama :D si vb frumos ms :)

3. Eu spun sa modifici postarea si sa stergi absolut toate datele de mai sus sa nu risti ca unu mic cu capu mare sa se foloseasca de datele tale bancare pentru diferite fraude online . Daca ai platit suma datorata trimite datele la suport si de ce nu chiar o copie a chitante care ai primit-o de la banca dupa ce ai virat bani ,aici pe forum nu te poate ajuta nimeni.

4. maka_ale

maka_ale User

nu am nici o data bancara eu aici :) astea is de pe site date le aveti si voi :) la transferuri bancare :D .. oricum ms de sfat

5. Trebuie sa te adresezi la suport nu aici pe forum . Aici doar isi vor da cu parerea persoane care nu au nici cea mai mica idee ce spun , iar comentariile vulgare a unor useri de aici nu cred ca ajuta!

6. maka_ale

maka_ale User

acuma sterg am trimis un email la suport .. mia fost putin greu ca nu puteam sa trimit de pe contu meu ca mie blcoat dar miau trimis ei un site oricum ms mult...

7. True5.1

True5.1 Guest

Numai suportul te poate ajuta. Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.