date de card furate fara voia mea

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de razalex, 21 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. razalex

razalex User

salut,acum 3 zile i-am luat cuiva un duplicator cu cardu.ieri seara am vazut ca am fost facuta o tranzactie de 50 de euro si respectiv una de 100.mi-am dat seama ca nu a fost facuta de mine si de celui care i=am cumparat duplicatoru.(deci nu am memorat datele la card cand am dat sa platesc)dar sunt sigur ca el a facut un printscreen inainte de plata.am facut suport si a zis sa ma duc la banca,dar ala era cardul tatalui meu.vreau sa stiu daca mai am sanse sa recuperez banii si daca cel care mi-a luat bani sa i se baneze contu.am citit din CCG dar nu prea am inteles cum sta treaba.dar m-au dezamagit cei de la suport cu raspunsul lor si vreau sa stiu daca pot sa dau de cineva mai mare sa inteleaga ce s-a intamplat.

2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

facerea de bine se numește ”lucru manual” !
    ești vinovat în primul rînd pentru că ai utilizat datele de logare ale unui alt utilizator (cred că asta ți-au spus și cei de la suport).
    singurul ajutor îl poți primi de la banca emitentă a cardului și de la poliție.

Veneficus apreciază asta.
  3. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

la banca ai timp 24 de ore sa ceri returnarea banilor

4. Hermes

Hermes Guest

Vina iti apartine in totalitate. Singurul mod de recuperare a banilor este informarea bancii emitente si a organelor abilitate, in speta Politia.
    Cum nici forumul si nici suportul jocului nu au cu ce sa te ajute,

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.