Anunț Darkorbit prezintă Sezonul 5 al Permisului de Sezon (Season Pass)!

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de ICHIGO, 30 Apr 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. ICHIGO

  ICHIGO S-Moderator Team Darkorbit

  Salutare Piloți ai Spațiului,

  fb_2000_729_Title_season_5__forum.jpg

  Sezonul 5, care se desfășoară între 1 mai – 24 iulie 2024, sosește cu premii interesante și exclusive. Câștigați recompense gratuite prin intermediul căi Recompense Gratuite sau alegeți să deblocați calea Recompenselor de Aur, achiziționând permisul de sezon cu uridium sau prin intermediul secțiunii de plată pentru recompense încă și mai mari!

  Finalizați misiunile și câștigați puncte pentru a vă crește Permisul. Fiecare nivel oferă recompense diferite cu două căi principale de recompense. Calea Recompense Gratuite le stă la dispoziție tuturor utilizatorilor, în timp ce Calea Recompense de Aur poate fi deblocată prin achiziționarea Permisului de Sezon cu uridium sau prin secțiunea de plată a jocului. Dacă ați cumpărat Permisul de Sezon, puteți accesa atât calea gratuită cât și pe cea a recompenselor de aur!

  Această a patra iterație a Season Pass include un sistem actualizat de rerulare a misiunilor, permițându-le atât jucătorilor cu recompense gratuite, precum și acelora cu recompense de aur, rerularea misiunilor! Recompensele din sezonul 5 includ două titluri noi și două designuri de noi navă; Dogma Goliath Plus & Arisen Goliath plus, prescum și designurile Dogma Goliath pentru Drone și Dogma Goliath pentru P.E.T. !

  Pentru mai multe informații aruncați un ochi pe FAQul nostru disponibil //AICI//.
  Vă mulțumim anticipat pentru feedbackul vostru oferit //AICI//.

  Echipa voastră Darkorbit
   
 2. ICHIGO

  ICHIGO S-Moderator Team Darkorbit

  Salutare Piloți ai Spațiului,
  do_fb_goliath_plus_arisen.jpg

  DarkOrbit prezintă designul exclusiv Arisen Goliath Plus, disponibil doar pentru cei mai dedicați jucători. Rezolvă misiunile permisului de sezon și ajungi la nivelul 70 pentru a fi recompensat pe măsură cu noul design spectaculos pentru nava Goliath Plus. Fă-ți loc printre elitele DarkOrbit și arată tuturor ce înseamnă să fii un adevărat maestru al spațiului!

  Echipa voastră Darkorbit
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.