Darkorbit PortableTrade.apk

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de andrei2134, 30 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord?

Sondaj închis pe 9 Apr 2015.
  1. Da, sunt de acord.

30,8%
  2. Nu, nu sunt de acord.

38,5%
  3. Nu sunt hotarat / As imbunatati ceva la aceasta ideie.

30,8%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. andrei2134

andrei2134 User

Buna ziua, m-am gandit la o ideie foarte utila atat pentru jucator cat si pentru dezvoltator.
    Ideea consta in creearea unei aplicatii pentru android care sa ceara Numele si Parola utilizatorului si sa dechida fereastra de trade. Acolo vom putea licita la articolele disponibile ca pe PC.
    Avantaje Jucator: Dimineata(pe la ora 4-5) nu prea are nimeni chef sa se dea jos din patutul calduros ca sa aprinda hardughia zgomotoasa pentru a licita si a se baga inapoi in pat. In schimb, telefonul poate sta pe noptiera si e mult mai comfortabil sa licitam de pe el.
    Avantaje Dezvoltator: Aplicatia probabil va costa cativa dolari, iar la milioanele de descarcari va aparea un castig in plus.
    Dezavantaje Jucator: Va ocupa memorie pe telefon (probabil maxim 40mb)
    Dezavantaje Dezvoltator: Timpul alocat pentru creearea programului.

2. lohas

lohas User

Pentru mine nu este utila ideia ta dar am votat da sunt de acord pentru ca eu joc de mult do pe android

3. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Eu după amintirile mele ...știu căci cu o simplă accesare darkorbit.com pe o tableta/tel. te poți loga simplu pe contul tău de DarkOrbit plus de asta chiar poți și să licitezi , să te uiți prin echipament și multe altele , singura chestie care nu o poți face este aceea că nu te poți juca.

4. andrei2134

andrei2134 User

Sunt de acord, dar stii ca merge foarte greu si ai probleme destul de mari cand derulezi bara la trade..

5. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Depinde de telefonu tău și de viteza la internet , nu este problemă de la darkorbit(părerea mea). Încearcă pe mai multe telefoane și ai să vezi diferențe.

6. SwizX

SwizX User

O aplicatie care perimite rularea jocului este Puffin Browser (il poti lua de pe MagazinPlay). Rezolva problema vitezei slabe ... si plus de toate te poti jucat pe telefon/tableta pana la 20-30 fps . Care zic eu sunt suficienti pentru un transport SkyLab .

7. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.