Feedback Cutii "Plague" / Compensări

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de _*♫Maestro♫™*_, 14 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Gabi

  Gabi User

  am gasit si la beta,insa gamma nu vrea
   
 2. Va asigur ca se iau parti de Kronos de la cutiile speciale de infectie! :)
  Eu aveam doar 1/4 alfa acum cateva zile, si acum am 4/4. Poate poti face poarta complet daca esti suficient de norocos... dar ma indoiesc. Oricum eu zic ca s-a meritat. Acreditarea chiar a avut un efect bun! ;)
  Mai multe Acreditari de acum incolo echipa DO! :))
   
  špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
 3. Cehn

  Cehn User

  Ai primit "alfa" dar ne asiguri de Kronos ....pariez ca nu știi despre ce e vorba.
  N-ai tu treba cu asta. Sunt gramezi ca tine ce confunda ce primești la GG fata de ce primesti la cutii.
  Dar nu conteniți ...când va vad postările ma simt superior adminului de bloc :D
   
  Modificat ultima dată: 21 Iul 2016
 4. relax

  relax User

  A primit intr-o cutie o bucata pentru kronos care reprezinta echivalentul unei bucati pe care ar fi primit-o la finalizarea portalului galactic alfa(de fapt 3 bucati, de la 1/4 a ajuns la 3/4 - vezi la poarta kronos).
  Si eu ma simt superior.
   
 5. INVICTUS

  INVICTUS User

  Toti va dati mari dar ati uitat ca si voi erati mici.Cred ca atunci cand va uitati in oglinda se sparge oglinda,Bunilor si Superiorilor ce sunteti,ati uitat de unde ati plecat:D
   
 6. relax

  relax User

  Din "ne dam" rezulta ca "nu suntem", deci ai formulat gresit si singura idee pe care ti-a nascocit-o mintea. In schimb, nu ai tu de unde sa stii cine si de unde a plecat sau cum a fost si nici nu e problema ta, garantezi ca am uitat? Tu n-ai plecat, sau ce probleme ai cu.. mine, cel putin?
   

 7. Cehn, eu nu am primit doar la alfa. Am primit si la Lambda si la Beta. Tu ce credeai? Ca dau ei parti in cutiile bonus doar ca sa facem noi poarta mai repede? Ei s-au asigurat ca luam doar ceva parti pt. a completa mai repede Kronos.
   

Distribuie pagina asta