cum se ,,fura,, un monstru

Discuție în 'Probleme generale' creată de VRU-garione, 6 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. STRATUS

  STRATUS User

  Nelamurirea e daca este sau nu corect, ce se intampla.Orice jucator care joaca jocul asta de cel putin 1 an stie cat de usor ti se poate lua npc-ul.Cred ca colegii vor sa stie daca e legal,permis(ca corect evident nu e).Eu joc de mai multi ani jocul asta si pr asta e dintotdeauna.
   
 2. SeeKeeR

  SeeKeeR User

  Eu acest bug l-am intalnit pe parcursul eventului ICE, in acea zis marcatorul de tinta imi juca feste se facea GRI / ROSU si trageam doar eu in NPC / PLAYER....

  Acum nu vad sa mai existe aceasta problema...
   
 3. NU E NICI O FABULATIE CU PET ACTIVAT SAU FARA TOT SE PIERDE NPC-UL ATUNCI CAND ATACA ALTCINEVA.E O PROBLEMA.
   
 4. paria

  paria User

  nu v-am acuzat pe dumneavoastră de nimic deşi în prima dumneavoastră intervenţie :
  ne trimiteţi pe toţi la şcoala de învîrtit npc-uri. problema există şi trebuie rezolvată înainte de terminarea eventului altfel vom crede că a fost special creată pentru "bucuria" noastră.
  nu cred că este bine să denigraţi în vreun fel intervenţiile mele, gîndiţi-vă doar că ştiu foarte multe despre problemă şi că în spatele a ceea ce afirm stau şi dovezi mai vechi ori mai recente iar ascunderea mizeriei sub preş nu este nu este o premieră de foarte multă vreme.
   
 5. SeeKeeR

  SeeKeeR User

  E un BUG sigur, azi am facut grup cu un MMO sa bat cativa eic deoarece au iesit din clan, si tinta facea la fel.. gri / rosu si am luat vreo 100k onoare in minus bineinteles :mad: tocmai de aceea se fura si npc foarte usor ...
   
 6. Unde am afirmat sau am lăsat să se înţeleagă că aş fi fost acuzat de ceva sau cineva?!

  Am specificat doar că:


  E mai clar aşa?

  Nu am lăsat să se subînţeleagă aşa ceva ci doar este o altă presupunere a dvs., ca şi cum acea posibilitate trebuie exclusă.

  Cu excepţia câtorva dintre intervenţiile dvs., care pot fi considerate de folos jucătorilor şi comunităţii în general, majoritatea celorlalte intervenţii s-au rezumat, mai tot timpul, la a sublinia, sub diverse forme, cât de negru e Bigpoint-ul şi cum face el ca Noua Ordine Mondială să iasă din sfera teoriilor conspirative, devenind realitate, prin comploturile puse sistematic în practică, împotriva hoardei utilizatorilor de DarkOrbit.

  Vă reamintesc că vă sunt aşteptate în continuare intervenţiile constructive, care pot conduce la rezolvarea unei probleme, ultimele două astfel de intervenţii fiind direcţionate în cu totul alt sens.

  Şi ca să nu înţelegeţi altceva, dacă opoziţia vă satisface, aş aprecia să fie una constructivă.


  Şi cum pelteaua s-a lungit îndeajuns, ca informaţie, trebuie ştiut că problema a fost semnalată către suportul tehnic şi se află în atenţia acestora.
   
  bubuletz apreciază asta.
 7. bubuletz

  bubuletz User

  Nu vreau sa fac flame , dar :
  Citatul
  imi apartine.Eu am jucat D.O. cam 2 ani ,cu mult timp in urma.S-au schimbat cateva lucruri in joc de atunci , dar nu si invartitul..desi multi nu il folosesc observ,preferand metoda "parte in parte" ,pana ii ia la rost un inamic camuflat(pe care la fel ,nu ai sanse prea mari sa il observi daca nu te invarti)..de regen scut nu mai zic.Personal nu trimit pe nimeni nicaieri(desi sunt tentat cateodata) si acea postare cred ca a fost formulata foarte concis,si politicos,putand fi privita altfel doar scotand din context anumite segmente.
   
 8. hαhαhα

  hαhαhα User

  aş prefera şi ar fi mult mai elegant să vă păstraţi între limitele din care lipsesc aprecierile denigratoare precum trimiterile la "teoria conspiraţiilor", la comploturile închipuite doar de imaginaţia mea, la catalogări de genul "hoardei utilizatorilor de DarkOrbit" sau "pelteaua" lungită.
  intervenţiile mele sunt cît se poate de obiective şi, de asemenea, constructive. că nu pot fi întotdeauna pe placul echipei este de înţeles cum de înţeles este şi faptul că dumneavoastră nu puteţi să-mi daţi mereu dreptate dar asta nu scuză o anume abordare de către dumneavoastră a acestei probleme.

  ps:
  postarea ta a fost foarte corectă. ţi-ai exprimat un punct de vedere care furniza o explicaţie plauzibilă asupra bug-ului în discuţie. abordarea ulteioară însă şi transformarea punctului tău de vedere în singura explicaţie a fenomenului a fost greşită.
   
  Modificat ultima dată: 10 Dec 2013
 9. Bineînțeles...! o_O

  Temă închisă.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.