Cum se face?

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Samariteanul, 29 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Buna,ma puteti ajuta?Aveam acum o luna onoarea la 27.000,iar acum am aprope 40.000 ,dar tot astronaut-sef scrie la rang.De ce nu s-a schimbat nimic?Sau cum se schimba rangul?

  Si inca ceva.Ce inseamna mina retard?Am tot primit,dar nu stiu ce sunt...
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 21 Dec 2016
 2. styv86

  styv86 User

  Mina retard, este o mina care incetineste adversarul sau pe oricine...sunt intalnite pe harti mereu. Vezi in bara de actiune de pe pagina de joc si cauta la mine si acolo sunt minele retard...adica SL-M01.:)
   
 3. In ziua de azi rankul se face foarte greu, nu mai e ca inainte... faci cv onoare si gata rank passed...
   
 4. Intervenţie corectă, mulţumesc!

  Detalii despre rang şi fluctuaţiile acestuia găsiţi aici şi aici.
   
 5. Multumesc!!Stiam de minele Sl-MO1,dar nu stiam ca se numesc Retard:)
   
 6. Am si eu o intrebare.Cum poti face rost mai rapid de mucosum,plasminda,scap sau prismatium?(stiu de la ce extraterestri se obtin).In decurs de cateva luni cat am jucat am observat ca in anumite momente (timp de cateva zile) primeam destul de des mucosum si scrap,iar apoi am primit din ce in ce mai rar.Doar uneori mai primesc,dar in perioada aceea primeam extrem de des.Aveti vreo idee/sfat?
   
 7. mobob

  mobob User

  in teorie,cu cit clasa npc-ului e mai mare (boss,uber),cu atit mai multe sanse ai sa obtii respectivele materiale de ansamblare....in practica insa ,sansa de drop a acestor elemente e ceva ce doar bunul dumnezeu si dezvoltatorul stiu care este.....si da,a fost o perioada cind cadeau ceva mai des...acum insa...
   
  Samariteanul apreciază asta.
 8. Inteleg.Mai are cineva vreo idee/sfat?

  Unde se afla poarta GG dedicata evenimentelor de iarna???Jucam cu un jucator in echipa si la scurt timp acesta dispare si imi apare ca e pe harta GG...dar eu tot n-am gasit-o.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 3 Ian 2017
 9. Mucosum veţi obţine în cantităţi apreciabile mai ales din distrugerea sibeloniţilor din porţile Alpha, Beta şi Gamma. De asemenea, rata de a obţine mucosum este destul de mare şi prin distrugerea sibeloniţilor din hărţile x-5. Există posibilitatea de a obţine mucosum şi prin distrugerea lordachiilor însă, rata cu care acesta este obţinut mi se pare mai redusă.

  Prismatium se obţine destul de uşor din distrugerea Kristallon-ilor şi Kristallin-ilor din hărţile x-6 şi x-7.

  Scrap-ul şi plasmida se obţin destul de anevoios.


  Poarta "Cold Wave" s-a aflat pe harta x-4 şi a fost disponibilă doar pe parcursul event-ului de iarnă, prin acceptarea unor anumite misiuni.
   
  Samariteanul apreciază asta.
 10. Multumesc
   
 11. De ce dupa ce am cumparat cu 55.000 de credite o drona iris nu mai pot lua alta de la licitatii??(ca pe mine nu ma mai lasa)
  Plus la ce se foloseste acel cpu radar,care cica arata statusul de diplomatie?(adica ce face mai exact ca am mai luat inainte si nu m-au prea ajutat..)
  Si daca am luat de la licitatii un amplificator de reparatii,resurse,onoare si experienta si inca nu au trecut ,iar eu mai licitez pe altele si le castig mi se va prelungi valabilitatea acestora sau nu?(le voi putea folosi mai mult timp?).
   
 12. 1.Nu mai poti lua alte drone iris de la licitatie pentru ca, cel mai probabil, ai numarul maxim de irisi: adica 8 (opt).
  2.CPU de Radar, daca faci parte dintr-un clan, iti va arata pe harta diplomatiile astfel: punctele galbene NAP, punctele rosii clan cu razboi, punctele verde alianta
  3.Daca ai luat Amplificatoare de la licitatii si mai iei inca o data, ti se va prelungi. Un amplificator e valabil 10 ore JUCATE, in on-line mod, iar daca mai iei o data acelasi amplificator se vor face 20 ore.
   
 13. Mersi pt explicatii,dar mai e ceva.N-am 8 drone iris,ci 7 flax si una singura iris:)Deci daca mi-as vinde un flax as putea sa mai cumpar din licitatii un iris?
   
 14. Da dragule. Daca ai 8 drone nu mai poti lua alte drone flax sau iris.
  Vinde un flax, ia alt iris. Apoi repeti pasii pana ai 8 IRISI
   
 15. Multumesc.Voi sta cu ochii pe licitatii.
   
 16. vladut2015

  vladut2015 User

  Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un link sau ceva cu noile misiuni(cele 100 si cele de la eventul Plutus), am cautat pe aici dar n-am vazut nicaieri.:( Multumesc!
   
 17. alexxandru2015 și WIΖΛΓΔ apreciază asta.