Cum se face?

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Samariteanul, 29 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. mobob

    mobob User

    da,o poti folosi.ea va avea aceleasi caracteristici ,doar partea vizuala difera in 2d fata de 3d


    Samariteanul a spus:
    si daca o drona sufera prea multe daune cum o repar?De obicei cand drona sufera prea multe daune imi dispare,o pierd,dar nu stiu de ce.Ma puteti ajuta?​


    o alta modalitate de a repara dronele afectate e sa achizitonezi (din shop sau de la licitatie) si sa echipezi pe AMBELE configuratii ale navei un cpu DRO 01 sau DRO 02,care le va repara automat,cu conditia sa ai la dispozitie pe cont suficient uridium sau bonuri de reparatie.
     
    Modificat ultima dată: 10 Noi 2016
  2. Nu cred.Alti le pot repara si pot avea si laserul echipat pe drona.Daca echipez un DRO 02 pe amblele configuratii nu ma va mai ajuta cu nimic drona...
     
  3. Cehn

    Cehn User

    Bebe mic poti doar multumi pentru raspunsuri.
    @mobob esti de treaba incercand sa-l ajuti dar parca asta seamana cu altceva :)

    PS:
    1.Samar te suspectez ca fiind un soi de "bagacios in seama". E plin chat ul de astfel de jucători cu experiența care pun întrebări naive de pe conturi "mici" numai ca sa se distreze pe seama celor care isi doresc sa ajute.

    2. Daca nu este asa poate rescrieți "Biblia...", ceea ce n'ar fi rau.

    0 :) . Dar chiar asa! Matale Samari ai mai si cetit ceva de pe forumul asta? Ceva de genul: https://board-ro.darkorbit.com//#ajutor.455
     
    Modificat ultima dată: 12 Noi 2016
  4. mobob

    mobob User

    cpu-ul NU il pui pe drona,ci pe nava,intr-unul din spatiile de la extras. se foloseste UN SINGUR cpu pentru fiecare configuratie.(in fapt,iti trebuie doar un cpu,intrucit pui ACELASI cpu ,pe fiecare din cele doua configuratii ale navei.

    ::))
    si ,cehn,imi aduc aminte ca ,atunci cind am inceput sa joc,o lunga perioada de timp habar nu am avut care e treaba cu camuflajele...eram tare nedumerit de ce imi dispareau cutiile bonus de sub nas...tot cautam sa vad cum naiba se face sa le poti lua de la distanta...cind vine de la un incepator,caut sa imi aduc aminte de propriile mele sovailei din acea perioada,si nici o intrebare nu m-i se pare stupida.
     
    Sunlight-Blade și ^^jax20^^ apreciază asta.
  5. Auzi Cehn,cel putin el mi-a dat un sfat pe langa tine care nu faci decat sa umbli pe forum si sa bagi si tu acolo un amarat de comentariu...Daca nici macar nu dai sfaturi lasa-te de asta.Mai iesi si tu din casa cu prieteni(daca ai ..) sau vezi-ti de viata

    Cehn,poti sa ma suspectezi de ce vrei tu.Daca vrei sa sti am jucat si in 2012 cand era mai frumos,dar m-am plictisit si am pierdut contul.Am inceput acum din toamna din nou si chiar sunt incepator,desi unele lucruri le stiu.Nu vad un motiv pt care sa intreb lucruri stupide..Daca intreb ceva e pt ca imi pasa si vreau sa stiu.Chiar crezi ca mi-as pierde timpul cu raspunsuri de la unii ca tine??:rolleyes: Asa cum ti-am zis,scrii si tu doar asa ca n-ai ce face.Vezi-ti de viata aia pe care o ai sau du te si plange te la altii:p

    De ce de fiecare data cand cumpar o drona urmatoarea ma costa dublu??.Nu-i prea cinstit
     
    Modificat ultima dată de către moderator: 15 Noi 2016
    Sunlight-Blade și ^^jax20^^ apreciază asta.
  6. mobob

    mobob User

    cinstit sau nu,asa a fost de la bun inceput in darkorbit.
    si stai sa vezi cind o fi sa cumperi apis si zeus....
     
  7. Si la mine se intampla cam la fel

    Am si eu o intrebare ,daca stiti.Multi jucatorii echipeaza dronele cu tunuri lasere.Daca eu pun generatoare puternice de scut ma vor ajuta cu ceva??
     
    Modificat ultima dată de către moderator: 14 Noi 2016
  8. mobob

    mobob User

    n u aici trebuia sa intrebi...mai bine continuai unde ai inceput cu intrebarile...
    pe drone poti pune fie lasere,fie scuturi.
    poti sa pui de exemplu pe o configuratie scuturi,si pe cealalta lasere.sa-ti creezi asa numitele configuratii "de fuga " ( cu motoare pe sloturile de generatoare ale navei ,si cu scuturi pe drone) sau "de lupta "(cu scuturi pe sloturile de generatoare ale navei si cu lasere pe drone)
     
    Samariteanul apreciază asta.
  9. Da,stiu,dar...Ok,mersi oricum..Mai am o intrebare,cam cat de mult trebuie sa fie afectate dronele pt a le putea repara?Am un cu 20% daune si nu pot sa o repar(sau nu ma prind cum...).Te rog,poti sa ma ajuti?

    Nu mai conteaza.Mersi oricum(m-am prins...)

    Mai bine raman la Flax.Nu-mi permit atata uridium.Vreau sa strasng mai mult pt a cumpara nave(pt ca la licitati nu le pot obtine prea usor)
     
    Modificat ultima dată de către moderator: 15 Noi 2016
  10. mobob

    mobob User

    dronele iris le poti cumpara la licitatie.nimeni nu le cumpara de fapt cu uridium
    pentru a le vedea la licitatie si a putea pune oferta pe ele,e necesar sa nu ai numarul maxim (8) de drone flax
    de asemeni,si navele care pot fi obtinute la licitatie nu are rost sa le iei cu uridium.
    pentru a obtine credite,in primul rind upgradeaza skylab-ul,pentru a putea avea la dispozitie cantitati mari de promerium pentru vinzare.
    o alta metoda destul de eficienta este culegerea de cutii cargo de la protegitii distrusi de cei care fac cubi in x6.dar trebuie sa ajungi la level 12,sa poti sa te duci in x8 in baza sa le vinzi.rafinezi doar la prima treapta,si vinzi in baza prometid-ul si duranium-ul obtinut.
     
    Modificat ultima dată: 13 Noi 2016
  11. WIΖΛΓΔ

    WIΖΛΓΔ User

    nu repara dronele prea repede, generează în timp costuri suplimentare, așteaptă pînă ajung la un procent de 90% - 95% daune. ori, cel mai bine, licitează pentru cipul de reparare automată a dronelor DRO-02 îl poți lua cu 10k / 100k de credite și-ți face automat 32 de reparații dacă-l echipezi pe ambele configurații și ai suficiente bonuri sau uridium.
     
  12. Multumesc

    De faza cu skylab stiu,insa nu pot trimite mai mult de 3000 de promerium pe 6 ore.Castig cam 1500000 de C,dar trebuie sa strang mult pt a putea sa-mi cumpar nave sau drone cu credite.Mai stiti vreo alta cale de a face credite mai usor?
     
    Modificat ultima dată de către moderator: 17 Noi 2016
  13. WIΖΛΓΔ

    WIΖΛΓΔ User

    trebuie să joci, să distrugi npc-uri, să faci misiuni ca să acumulezi onoare. cu cît ai mai multă onoare primești credite mai multe pentru resursele vîndute companiei. parchează-ți o navă în baza piraților din 5-2 și vinde acolo, ai să primești un plus de 10% credite pentru resurse.
     
  14. Mersi,momentan am nivel 11 da la 12 acolo ma duc.App,cum adica sa parchez?

    Cum pot trage si eu cu lasere pe verde sau pe albastru?Cand e evenimentul cu lasere de genul acela?(chiar vreau sa stiu)
     
    Modificat ultima dată de către moderator: 19 Noi 2016
  15. WIΖΛΓΔ

    WIΖΛΓΔ User

    a ”parca” înseamnă a plasa o navă (hangar) într-un anume punct, strategic pentru interesele tale. acea navă va fi folosită de obicei pentru a te conecta rapid pe o hartă sau într-o bază cum ar fi cea din 5-2 folosind funcția warp care te scutește de un drum lung și primejdios.
    nu există ”un eveniment” anume pentru asta. ca să-ți ”colorezi” fasciculele laserelor ai nevoie ca sloturile navei tale să fie echipate doar cu lasere lf3.
     
    Veneficus apreciază asta.
  16. Ok,pe ambele??
    Sa zicem ca le am echipate(desi cred ca la primavara le voi avea complete...)..Cum se poate seta culoarea?(Am vazut pe unul care cand tragea cu albastru cand cu verde..)
     
  17. cand ai numai lf3 pe nava cu x3 tragi cu culoare verde,x2 albastru,x1 tot albastru si cand pe nava ai vel putin 1 lf4 tragi cu culoare rosie.
    p.s. nu setezi culoare asa sunt culorile
     
    Samariteanul apreciază asta.
  18. Mersi mult!

    Cat tine back up pe scut?La tech factory zice doar imediat(deci cate min?)
    Si cum poti face sa deblochezi pt a produce mai multe tech-uri fara a da atata uridium?
     
    Modificat ultima dată de către moderator: 21 Noi 2016
  19. mobob

    mobob User

    backup scut nu "tine"... el iti reincarca instant scutul cu o anumita valoare ( nu mai stiu exact cit,dar oricum e maxim 100000).
    si nu,nu exista o alta modalitate de a debloca inca o hala pentru teckuri decit daca platesti tot acel uri.
    DAR poti produce cit de multe teckuri vrei in acea singura hala,cu conditia sa fie de acelasi fel.
     
  20. Am si eu o intrebare.Cum imi pot creste viata la peste 400000 hitpoints?(exista mai multe moduri?)Multi jucatori sunt extrem de puternici si dau cu cate 80000 de daune.Eu n-am nici macar 300000 hitpoints si nu fac fata la ei.
     

Distribuie pagina asta