Cum se face?

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Samariteanul, 29 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. relax

  relax User

  Era vorba despre harti, nu despre gradul de echipare al navei. Dar hai sa scriem roman dintr-o propozitie.
   
 2. mobob

  mobob User

  hartile pvp sint hartile 4.x (4.1,4,2,4.3,4.4,4.5)
  hartile 4.1,4.2,4.3 contin cutii bonus al caror continut este cu 50% mai mare decit continutul cutiilor bonus din restul hartilor.
  continutul cutiilor verzi ,albastre,rosii,sau mov NU depinde de harta in care sint culese.
  in ce priveste faptul ca acest continut depinde de nivel sau dotarile navei,personal nu am constatat asa ceva...prefer sa nu ma pronunt insa in mod absolut.
   
  Modificat ultima dată: 5 Noi 2016
 3. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  hărțile pvp sunt hărțile la care ai acces din harta ta 2-4 sau din celelalte două similare 1-4 și 3-4. harta în care poți sări tu din 2-4 se numește 4-2 și în ea vei găsi două portale în două colțuri care te duc la celelalte două hărți (4-1 și 4-3) iar în mijloc un portal care te duce în harta pvp 4-4.

  încearcă să citești ce scrie pe aici, prin manualul ăsta, chiar dacă este incomplet poți afla lucruri foarte utile pentru un începător.
   
  *N!NO* apreciază asta.
 4. ok,mersi

  app,e la fel de greu sa obti un scut Bo3 cum e sa faci rost de un LF-4?Daca nu cum il pot obtine mai usor?(sau macar cu credite)

  Cum e cu upgrade-urile?(scuze ca intreb incontinuu...).Am upgradat un laser LF-3 la level 2 si are doar cu 0.4 % mai multe daune.Daca il voi upgrada mai mult va deveni din ce in ce mai puternic?
  A,si inca ceva.Am luptat in battel arena cu o nava care tragea la lansator cu mai mult de 5 rachete,e posibil sa traga cu mai multe daca-l upgradez???(sau poate n-am vazut eu bine)
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 6 Noi 2016
 5. relax

  relax User

  Da, va deveni mai puternic, dar nu are rost upgradarea laserelor tip LF-3. La nivel 16 de upgrade(maxim) vei avea un plus de 6% daune.
  B03 nu exista. De B02(cele mai bune scuturi la momentul actual) se pot achizitiona de la licitatie(cu credite). LF-4 se gaseste in cutiile verzi(cuferele piratilor), se primeste ca recompensa la finalizarea portilor Epsilon, Kappa, Hades(nu cu sansa de 100%) sau in alte porti(Delta, daca nu ma insel) in timpul evenimentelor cu recompense speciale. Exista si o misiune care iti ofera un LF-4 ca recompensa.
  Pe nava Citadel pot fi echipate 2 lansatoare de rachete, deci probabil ca ai vazut bine... 10 rachete(lansatoarele tragand simultan). De altfel, si abiliatea noii nave, Tartarus, ii permite acesteia sa reincarce aproximativ instant o alta salva de rachete... din cate stiu nu ar trebui sa se vada mai mult de 5 rachete in cazul ei, ci doar 2 salve a cate 5 la un timp foarte scurt una dupa cealalta. Cu putin lag probabil sa le fi vazut pe toate.
   
  *N!NO* apreciază asta.
 6. ok,multumesc.Nu mai stiu ce era cu BO3,zisese cineva ceva mai de mult,dar nu mai conteaza
  Si da,m-am luptat cu un Citadel,deci...totul e clar,mersii:)

  dar ce sunt rachetele acele care seamana cu cele PLT-2026,doar ca nu stiu...aveau la spate rosu care intr-un fel licareau,parca ar fi fost cu senzor de caldura...(da,stiu,pun prea multe intrebari stupide,dar sunt curios:)
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 6 Noi 2016
 7. relax

  relax User

  Fix Detector de caldura se numeste abilitatea(gasesti la Registru pilot->Abilitati-> pe randul 3, coloana 3).
  Cand ai un punct pus in acea abilitate "Probabilitatea de impact a rachetelor tale creste cu 1%" si ca efect special, in joc, va aparea acea licarire rosie(nu este valabil pentru rachetele ce pleaca din lansator).
   
  Samariteanul apreciază asta.
 8. ok,mersi pt explicatie

  La Galaxy Gates cum poti obtine multiplicator?(uneori imi da alteori nu)
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 7 Noi 2016
 9. relax

  relax User

  Multiplicatorul il obtii atunci cand primesti o bucata pe care deja o ai dintr-o poarta la care schimbi energii. Activandu-l vei primi urmatoarea recompensa multiplicata cu nivelul multiplicatorului activat(pana la 6).
   
 10. ok,mersi

  app,abilitatea acelei nave(imi scapa numele...) de a se camufla complet si de a nu se mai vedea nici pe harta mini mai functioneaza si cand ataca alte nave??Sau cand le ataca se va decamufla imediat?
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 7 Noi 2016
 11. Spearhead Elite

  Vrei o navă de recunoaștere care să se ridice la standardele tale? Spearhead Elite este pe cât de eficientă pe atât de amenințătoare. Această navă are următoarele abilități: 5% daune suplimentare, durată cu 50% mai mare pentru abilitățile Camuflaj absolut și Recon, durată cu 25% mai mică pentru abilitatea Marcator de țintă și cooldown mai lung cu 15% pentru abilitatea JAMX.
  este cea mai buna nava din gama spearhead...parerea mea
  Camuflaj absolut
  Prin această abilitate, te poţi camufla complet şi vei dispărea chiar şi de pe harta mini.
  JAMX
  Această abilitate lansează un impuls tulburător, care blochează abilităţile navelor inamice.
  Marcator de ţintă
  Marchează obiectivele grupului tău şi măreşte daunele cauzate de către membrii grupului.
  Recunoaştere
  Această abilitate îţi dublează raza de acţiune pe harta mini.
  prin atacarea altei nave sau a unui npc abilitatea Camuflaj absolut dispare
  Camuflaj absolut dispare si in momentul in care dai peste o mina anti-camuflaj,dealtfel Camuflaj absolut nu este continuu,el dispare dupa un anumit timp

  dar ce sunt rachetele acele care seamana cu cele PLT-2026,doar ca nu stiu...aveau la spate rosu care intr-un fel licareau,parca ar fi fost cu senzor de caldura...(da,stiu,pun prea multe intrebari stupide,dar sunt curios:)
  cum a postat si relax ..pentru a obtine acel efect vizual la rachete ,acel ,,punct rosu,,la rachete se poate obtine prin a avea un singur punct de cercetare pus la detector de caldura ...dar si prin folosirea unui tech factory Teleghid rachete
  Nume: Teleghid rachete
  Datorită unui sistem de orientare de mare precizie, probabilitatea de impact a rachetelor standard va fi (pentru o anumită perioadă de timp) de 100%.
   
  Modificat ultima dată: 7 Noi 2016
 12. mobob

  mobob User

  abilitatea de camuflaj ,la fel ca si camuflajele standard,NU FUNCTIONEAZA daca ataci alte nave sau npc-uri. singura actiune ofensiva pe care o poti face fara sa pierzi camuflajul este sa plantezi mine.
   
  Samariteanul apreciază asta.
 13. Ok,mersi,insa ar fi fost mai interesant daca nu s-ar fi decamuflat nici la atacuri:),pt ca nu are loc pt prea multe lasere si nici viata nu e prea mare,deci...in clan are mult mai multe sanse si avantaje,dar de unul singur poti fi facut bucati dupa ce dispare camuflarea
   
 14. De ce la unele nave apare in dreptul laserelor Z,I sau alte litere si apar pe diferite culori.Eu am 3 de LF-3 si multe LF-2 si tot imi apare LF-1 portocaliu.De de?
   
 15. Acele litere sunt initialele numelui dronelor pe care le detin respectivii jucatori :I-iris , Z-zeus ,A-apis ,F-flax.
  Daca echipezi designuri pe ele va aparea o culoare a respectivului design: rosu-havoc , albastru-hercules ,portocaliu-demon.
   
  Modificat ultima dată: 9 Noi 2016
  Samariteanul și Sunlight-Blade apreciază asta.
 16. Ok,mersi mult.Eu crdeam ca e vorba de lasere...:confused::oops:Chiar nu stiam asta.Raman dator
   
 17. Sa fi sanatos!
   
 18. Hei,daca cumpar o farmatiune de drone in 3D,desi eu sunt pe 2D o pot folosi??
   
 19. si daca o drona sufera prea multe daune cum o repar?De obicei cand drona sufera prea multe daune imi dispare,o pierd,dar nu stiu de ce.Ma puteti ajuta?
   
 20. Dragonxx67

  Dragonxx67 User

  De cate ori esti distrus dronele sunt afectate cu un anumit procentaj de dauna care se tot cumuleaza .daca ajunge la 100% ai pierdut dronele de aceea e bine sa verifici in hangar cat la suta sunt afectate si ca sa fi sigur ca nu le pierzi sa le repari pe la 85-90 la suta,
  Cum faci sa le repari ,intri la hangar dai la gestioneaza apesi pe butonul unde scrie drone si poti vedea la mijloc scrie daune verifici si daca te apropii de procentajul in care risti sa il pierzi apesi pe poza care arata drona si in dreapta jos se aprinde butonul repara , apesi si e reparat /vezi sa nu apesi vinde /cu conditia sa ai bonuri pt.reparatie .
   
  Sunlight-Blade apreciază asta.