Cum pot sa " cresc" mai repede?

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Kirito13RO, 20 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. aici ai dreptate;)si asa cum i-am demonstrat si lui am facuto si cu tine.ce spui tu e fantezie.am facut atatea zeta si kappa ca sunt in primii 10 la porti facute si nu ai cum sa imi zici mie ca faci (la reducere )cu 20k uri o zeta.bafta si joc placut

2. mobob

mobob User

bismut,poate nu face parte din tema,dar e doar o curiozitate (in fapt,incerc sa adun un fel de statistica),cam din cite trageri scoti in medie o zeta,si,mai ales,cum tragi? (cite energii/uri la o tragere)

3. Bismut

Bismut User

1200-1700
    Cate 5 gg si bifez fiecare x2,3..

4. Bismut

Bismut User

Uite eu am facut cu 300k uri 20 zeta ok ?
    Un calcul de clasa 0
    O zeta la discount o deschid cu 65k uri, mai raman cu 235k, intru in zeta omor tot ce este in ea si castig 15k uridium +35k recompensa finala 50k.
    235+50=285
    300-285=15
    Deci cu 15k uri am facut o zeta :)

5. relax

relax User

1500(media de energii pentru a deschide o zeta)*40(costul unei energii/premium+rabat+reducere)=60000 uridium.
    punct de plecare: 300k uridium.
    prima zeta deschisa: aprox 240k uridum ramas.
    a doua zeta deschisa: investitie proprie-10k uridium *+50k(uridium obtinut in urma efectuarii primei porti)* => 230k uridium ramas(am dreptate istetule?)
    a treia zeta deschisa: investitie proprie-10k uridium *+50k(uridium obtinut in urma efectuarii celei de a doua porti)* => 220k uridum ramas
    Si pot continua asa, fix pana la a 24-a zeta, unde ramanem cu 0 uridium - calculele fiind efectuate pentru fix 1500 de energii investite intr-o zeta.. care pot varia cu aproximativ 200(+/-). Deci putem sfarsii cu 22-23 zete facute, sau chiar cu 24 si putin uridium ramas.
    Chiar speram sa nu ajung la genul asta de explicatii, pentru niste oameni in toata firea(cum sustineti ca sunteti), dar din pacate multora va lipseste demnitea, afisandu-va aici si incercand sa combateti orice nu va suna voua bine(sau nu va iese, ca bine ar fi sa moara capra vecinului), iar orgoliul va este prea mare incat sa recunoasteti ca ati gresit, intr-un final.. de ce incercati sa faceti alte persoane sa para mai prejos, sau sa ii faceti pe altii sa nu acorde atentie celor ce se ofera ca exemplu(aici sa se inteleaga ca nu ma refer doar la tine)? Josnic si jalnic. Acestea fiind spuse, ma retrag pasnic si din acest topic.. succes!

Modificat ultima dată: 26 Apr 2016
  6. wow.pai el spune ca face o zeta cu 20k uri de unde scoti tu 60k uri?si tu crezi ca reducerea aia este tot timpu?si kappa cu ce le mai face?daca la zeta a bagat toti urii (istetule).ba a spus ca a facut si alfa ,beta gama (sincer din ce citesc postat de tine pe aici incep sa inteleg ce socoteli ai)

7. Bismut

Bismut User

Unde am scris ca am facut toate zeta toate kappa si alfa beta gamma numai la o reducere ? :))
    Pai daca deschideam o zeta cu 20k uri nu mai spuneam ca am m-am facut full havoc cu 300k uri puteam sa spun -400k nu ? =)) Nu stii cum sa te scoti acum sau ce ?

8. ok.inseamna ca esti printre norocosii de pe aici.eu cu reducere am bagat si cate 120kuri in zeta.(cu rabat si reducere).iti doresc bafta in continuare

ai zis ca ,cu o investitie de 150 ron ai tot ce ai pe nava respectiva luata de la 0.apoi ai dat exemple cate zeta,kappa etc ai facut sa ajungi asa de bine cu nava.eu ziceam ca nu ai cum doar cu atata sa faci nava aia.ca pana la urma din 150 ron ,50 sunt rabat,premium(aproximativ) si sincer la mhh daca bagai restu de bani aveai mult mai putini uri.

lasate mai de joc si nu mai visa pe aici aiurea.ii bagi pe cei noi in sperieti cu ce scrii tu.
    p.s de ce ai scris mai sus nu merita sa iti raspund.ai dat dovada cine esti si ce socoteli ai

Modificat ultima dată de către moderator: 27 Apr 2016
  9. Bismut

Bismut User

Sincer sa fiu niciodata pe nici un cont nu am bagat bani la mega pentru uridium, doar ocazional pentru acel amplificator de 50% exp sau onoare.
    Pe acest cont doar o singura data am cumparat premium, in rest numai rabat si duplicator de cate o saptamana.Kappa le-am facut fara premium, 5% discount la uridium nu e cine stie ce +ca nici de kamicaze nu prea am nevoie.

10. Stimate domnule relax, se pare ca experienta va joaca feste, la fel ca si buna cuviinta! cu "ma" va sugerez sa va adresati cunostintelor dvs. intime nu aici pe Forum. Cat despre experienta,.. eu personal joc din 2010! .... asa ca nu este cazul sa ne comparam in acest domeniu! si joc .... pe joc nu aici pe Forum.. la dat cu parerea! Cat despre "rabat" "reduceri" etc... sunt pe deplin convins ca le stiu bine de tot! nu stiu, .... si recunosc cu mahnire ca nu stiu semnificatia titlului de "analist forum" ????? Poate do accepta formatori de opinie fara minimum de decenta si experienta de joc? va doresc sarbatori pascale fericite!

kαмєłłєση apreciază asta.
  11. ok.inseamna ca esti foarte norocos( ce nu pot zice de mine:()eu nu te contraziceam ca nu poti creste la nivelu contului ala facut de tine ci doar ca nu poti creste cu doar 150 ron in asa putin timp la nivelu ala.oricum sa scris destul pe tema asta si ajungem off topic.bafta in continuare si mult succes

12. relax

relax User

Nu am cerut nimic de la BP, nu am aplicat pentru un post la ei. Consider ca am fost decent pe deplin, si m-am adresat tuturor exact in felul in care si ei au "intrat" in tema asta, pana cand am ajuns la a ma confrunta cu alte tonuri si cu o bataie de joc si o nesimtire inexplicabile. Eu cred ca nu poti sustine ca esti ceea ce nu esti, atat timp cat chiar este observabila mentalitatea si atitudinea ta ca persoana. De aceea nu ma limitez la formalitati care nu si-ar avea rostul, deoarece nu are cine sa le aprecieze.. si nu merita. Spun lucrurilor pe nume si ACEEPT ATUNCI CAND GRESESC! In niciun caz nu voi continua sa sustin ceva ce realizez ca este in totalitate gresit si in contradictie cu ceea ce spun mai mult de 2-3 persoane, chiar daca este parerea mea, o voi pastra doar pentru mine.
    Nu o sa te rog, ci o sa-ti spun, la fel ca si celuilalt tip care nu vrea sa-mi asculte sfaturile... nu mai apela la experienta mea sau a nimanui altcuiva atat timp cat te aflii sub acel nivel. Eu sunt constient ca nu sunt singurul pe jocul asta, in niciun caz cel mai bun, poate nici pe departe printre cei mai buni.. dar macar stiu ce joc.
    --->
    <---

13. Domnule Bismut! imi cer scuze ca am indraznit sa fac aprecieri negative referitoare la visul dvs despre do! sper ca intr-o buna dimineata sa va treziti cu speranta si voie buna si .... sa realizati ca a fost doar un vis! frumos.. dar.. vis! vise frumoase! propun inchiderea temei.. pentru ca maine cineva o sa posteze ... "visul" cum .... ca a facut o zeta cu 5.000 uri plus ce a scos din zeta anterioara, respectiv 150.000 uri! ... si tot asa! ps. am (si nu in vis) 75 de porti kappa finalizate si 55 de zeta! stiu ca sunt putine, dar tot inseamna ceva experienta :)

14. Bismut

Bismut User

Dupa atatea explicatii, mura in gura, tot esti pe dos. Se pare ca ai jucat degeaba pana acum daca zici ca eu "visez", inseamna ca esti 0 la capitolul strategie.

15. Felicitari! sincere! nu am mai ras cu lacrimi de foarte multa vreme! auzi acolo... 24 zeta cu 300k uri! tare! sa o tii tot asa! :)) la cat este de incrancenat jocul uneori.. astfel de postari iti mai aduc zambetul pe buze! tare!! :))

16. se pot face dar cu foarte mult noroc,rabat,reducere si ceva cutiute culese cu duplicator.si ceva banuti bagati la inceput

17. relax

relax User

Ce e cu intrebarea asta? Adica nu e clar ca eu am fost in totalitate de acord(si inca sunt, cu ceea ce a spus Bismut). Chiar daca acei 150 ron se pot transforma in 200, hai maxim 250(sa zicem ca n-a numarat bine- desi nu cred), investitia este inca mica. De altfel, daca "pedalezi" nustiu cate sute de ore in 5-3 si celelalte sute faci porti... tot cu "bicicleta"... te-ai scos, ca nu investesti nimic(asta asa ca un mic exemplu de conturi aparute "peste noapte"- acelasi lucru se aplica si la cutii, nu doar 5-3).
    Ti-am si calculat cum se fac portile, daca este peste puterea ta de intelegere imi pare rau ca sunt prea plin de mine... la fel cum am facut cu zeta poti face si tu cu celelalte porti.

Modificat ultima dată: 26 Apr 2016
    Bismut apreciază asta.
  18. pai daca tu crezi ca ,cu 150 ron iti iei si premium,rabat si duplicator si mai iei si 300k uri (fara sa bagi la mhh) atunci pune mana pe matematica
    p.s sper sa nu ajungi sa zici ca a bagat de fapt 150euro ca atunci e altceva.se poate face ce zicea:rolleyes:

19. Hermes

Hermes Guest

Cum initiatorul temei nu a mai revenit, pentru evitarea spam-lui,

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.