Cum pot sa " cresc" mai repede?

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Kirito13RO, 20 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Kirito13RO

Kirito13RO User

Salut.
    Din 2010 jocul a evoluat foarte mult.
    Cand jucam eu , uridiumul se facea cel mai mult din npc-uri. ( in x3 bubuiam tot ce prindeam sau in x6 kilini si bosi klini).

Cum as putea sa "evoluez" cu nava acum?

2. Bismut

Bismut User

Cutii bonus, incerca sa iti iei PET si sa il urci la nivel 8 dupa care iti cumperi auto colector nivel 3 :)

3. Bismut ,manee
    omulee,player-ul respectiv ,nu m-ai joaca de 6 ani,,o simpla deductie,din cele ce a scris
    zice el, in finee
    si tu ai dat o solutie,puerila ,sorry
    ...de atatea x am ,zis ,poate gresit ,s-au nuu..de ce se scrie ..se vrea..explicatii..pur si simplu ,a deschide noi teme ,
    ..sa fie unii ,bagati in seama?..oare?
    stiu,cunosc , forum-ul e ptr toti..dar,..pacat..
    unii ,nu vor,nu citesc ,s-au pursisimplu.ignora biblia darkorbit..
    respect ,

>>>MOD EDIT: Evitaţi utilizarea scrisului cu caractere aldine (BOLD)!!!<<<

Modificat ultima dată de către moderator: 21 Apr 2016
    Vercingetorix. apreciază asta.
  4. Nu mai poti ''creste'' doar cu ce-ti ofera jocul,in urma cu 6 ani,cand jucai dumneata,un jucator full era acel player cu 8 irisi,full lf3.In 6 luni un jucator experimentat era full elite fara sa investeasca 1 leu.In conditiile jocului actual,nu poti fi full elite,poate in 3-4 ani,de aici si numarul redus de jucatori.In urma cu 7-8 ani se deschidea anual 1 nou server din cauza ''aglomeratiei'',acum jocul e pustiu.Ca sa iti faci o nava ''decenta''poti lua duplicatorul de cutii bonus,dar si asa ai nevoie de foarte mult timp.Jocul nu se mai adreseaza celor care investesc timp,ci acelora care investesc bani....sau apeleaza la diferiti''terti''.

*^*NEMESIS*^*RO*^*! și TΞCHΠOLOGY[D-T] apreciază asta.
  5. Bismut

Bismut User

Eu am facut un test in privinta asta. Mi-am facut un cont nou de la 0 si am investit cat mai putini bani posibil.

Timp jucat:726 ore
    150 RON investiti
    10 drone nivel 16
    10 HAVOC
    4 HERCULES - din 32 Kappa
    60 LF-4 - 35 nivel 13
    20 BO-2 nivel 8
    32 registru-Noroc I 2/2 , Tractor II 5/5 si mai am calibratorul 4/4 si vanatorul de alieni 5/5 :) -Deci farmez decent si la cutii si la npc
    Toate designurile si toate navele pe uridium care se gasesc la shop.
    Foarte multa munitie x2 x3 x4 sab plt2021-3030 -Care ma gandesc sa o consum la cubikoni

Totul este facut numai la reducere (discount-uri +rabat)-module si protocoale la pet cumparate la reducere, portile facute la reducere, upgradeurile numai la reducere si tot asa.

Deci nu este imposibil, doar ca trebuie sa iti faci un plan, sa ai rabdare si sa te tii de el :)

P.S: Contul l-am facut in timp de jucam si pe altul, daca m-as fi tinut numai de el cred ca in maxim 3-4 luni era full cap coada (tot cu aceiasi bani)

CapoHrx apreciază asta.
  6. imi vine greu sa cred ca in 726 de ore ai putut face un cont ca acesta , doar cu 150 ron

johny25812 și BlackMambaR apreciază asta.
  7. Bismut

Bismut User

Asa au zis si unii prieteni care au cate 3,000 ore jucate si nu au nici macar jumate din ce am eu.

8. Se pare ca vrei "sa te bagi in seama" ! nimeni nu poate sa te creada! auzi acolo... 60 lf4, 10 drone la 16, etc :)) buna gluma! sa o tii tot asa!

johny25812 apreciază asta.
  9. relax

relax User

Vai de tine... ti-as zice sa dezinstalezi DO, pacat ca e in browser. Vezi ce a zis el acolo, reduceri, rabat... chestii esentiale dupa care te poti ghida in "cresterea" unui cont. Cat despre "crezut".. faci ce vrei ma, nu te-a pus sa-l crezi.. omul a raspuns la o intrebare printr-un exemplu propriu. Cu siguranta cand vei acumula si tu destule cunostinte in legatura cu acest joc vei stii ca este posibil.

10. mobob

mobob User

::))
    polemica din tema asta imi aduce aminte de bancul ala cu " a mai cerut unu' un pix..."

oricum,cresterea unui cont acum e si o problema de noroc,fata de ce era acum 6 ani,cind stiai exact cit uridium iti trebuia sa aduni pentru a te face "full" (doua milioane de uridium era mai mult decit suficient sa faci un cont "full elite",sau aproape)

acum insa,introducerea loteriei in joc face ca sa nu mai fie posibil sa faci nici macar aproximativ un calcul vis a vis de cit ai nevoie.....practic,in termeni de dezvoltare,e un joc de noroc...unii se pot dezvolta de citeva ori mai repede decit altii...asa incit un exemplu personal nu e foarte concludent.

pe linga cele mentionate de bismut vis a vis de folosirea la maxim a reducerilor si rabatului,actualmente exista doua cai de dezvoltare....ambele implica sa colectezi ( bancul cu npc-urile nu prea mai tine de mult,pentru acele npc-uri care dau suficient sint deja "acaparate",si un outsider e imediat spulberat de cum indrazneste sa se apropie )
    deci fie colectezi paladium,si apoi faci porti cu energiile obtinute,fie colectezi cutii bonus (cu duplicator, si o nava FOARTE rapida )....

la paldium,iar depinde...serverul pe care joci si compania din care faci parte sint definitorii daca poti sa culegi...pentru ca si acolo exista "monopl " pe anumite servere.

11. Bismut

Bismut User

12. si cum crezi tu ma relax ca doar cu 150 ron (nu euro) iti iei mereu rabat,premium si duplicator sa poti sa faci ce zice omu acolo?mai bine lasate tu de do ca ,cunostinte vad ca nu ai ca sa iti dai cu parerea pe aici.ca sa faci 32 kappa si cine stie cate zeta sa fii full doar din cutiute cam greu.si sa nu mai vorbim de urii pentru crescut drone,bo2 si lf4 care deja sunt sunt multe chiar si pentru un norocos

Sefyhu apreciază asta.
  13. relax

relax User

Ia calculeaza tu cat inseamna 726 ore, cat costa rabatul(cumparat atunci cand trebuie, nu permanent-tre' sa ai si cap ma) si un amarat de premium sau duplicator atunci cand chiar ai timp sa joci si poti scoate foarte mult din ele. Eu sa ma las de joc? Ce cred eu? Nu cred nimic, ma bazez pe ceea ce stiu. Nu iti sugerez sa te iei la "bataie" in cunostinte cu mine ca nu iti dau prea mult sanse de a castiga, asa cum am mai vazut si pe la alti amici pe aici prin forum, sunt buni doar de recitat.. profilul meu il ai, consider ca am destula experienta in jocul asta.. si oricum, ma situez deasupra multor altora care n-au ce cauta aici sa-si dea cu parerea, dar totusi o fac.

14. mai tu chiar crezi ca a jucat 726 ore continuu?asta ca sa profite de rabat,duplicator?a si zis ca a jucat rezonabil ca are alt cont pe care joaca foarte mult timp.si cati uri trebuie sa faci 32 kappa si x zeta?ne mai vorbind de cresterea dronelor si a bo2 ,lf4 (cand reducerea este doar o ora pe saptamana)chiar crezi ca ,cu 150 ron si 726 ore jucate poti face tot ce are pe contu ala?

15. relax

relax User

Hai las-o ca vad ca nu am ce ma intelege cu tine. Nu stiu ma daca poate, incearca, eu nu sunt curios s-o fac. Bafta.

16. nu mai face afirmatii neprobate si o sa ne intelegem super.bafta la joc si in viata

17. Bismut

Bismut User

Cu 300k uri am facut 24 zeta la discount- de acolo am scos 1200 log-file si 600 chei de prada +10 havoc (300k uri !!!)
    Tot asa la o reducere eram aproape la 0 cu uridium, am jucat 3 zile aprox 8 ore cu x4 in alfa beta gamma, am scos aproape 800k uri pe plus +log-file si munitie...
    Iar kappa la fel, numai la reducere am facut, cand era cu 40 uri 1 ee ieseam cu 25-35k uri pe minus la o kappa.

18. adica sa inteleg ca faceai o zeta cu doar 12500 urii?:eek:asta chiar e imposibil.o poate crede doar un incepator.cu toata reducerea nu poti face o zeta asa.la reducere am facut si eu zeta si mai jos de 80k uri nu o faci.la fel la kappa.kappa da 15k uri deci tu faceai kappa cu cel mult 50k uri:)nu ma face sa cred ca esti un copil laudaros.ce spui tu e imposibil asa cum am zis si mai sus

Sefyhu și *^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  19. relax

relax User

Plus ce scotea din poarta, gandeste, te rog.. ca incurci lumea pe aici de'aiurea.

20. Bismut

Bismut User

Crezi ce vrei :)
    Dupa cum spune si relax, gandeste inainte sa faci o afirmatie.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.