Cum e posibil?

Discuție în 'Probleme generale' creată de ♫☼♪(I.U.L.I)♪☼♫, 30 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Acest player >>>Mod Edit: Astfel de cazuri se transmit către suportul jocului<<< este imposibil de omorat ...fratioare am dat 5 nave pe el si nu a murit bun lasand chestea asta laoparte ...aces player da 280k consecutiv combinat ...cum e posibil.

Modificat ultima dată de către moderator: 3 Iul 2017
  2. Sa putea da dea cu transfer de energie care il repara cu 10 la suta din valoarea totqla a daunelor sale si se poate sa efectueze combo cu rsb si rb sau doar rb ce poate fi confundat usor cu rsb. RB. RSB.

3. Veneficus

Veneficus User

e magie...neagra...

4. e foarte usor sa dai atat la nivel ufe...nu e nimic anormal

[RØΣΔ]Squirrel apreciază asta.
  5. Depinde si de cine trage in el, chiar daca erati cinci :):):):):):

>>>Mod Edit: Copierea rapoartelor de joc este interzisă<<<

Tinand cont ca erau 3 vs 1, cred ca m-am descurcat satisfacator. Mai bine v-ati intreba unde gresiti voi.

[RØΣΔ]Squirrel apreciază asta.
  6. Nu e in uef stai linistit :))

7. ooo bun bun inseamna ca nu avea programelu pus :))

8. Daca nu este ironie, atunci te contrazic! Si "super" ufe fiind nu poti trage permanent(cap - coada) cu 280k! ( prin "consecutiv combinat" inteleg ca IULI a vrut sa sublinieze ca neintrerupt, "permanent").

♫☼♪(I.U.L.I)♪☼♫ apreciază asta.
  9. La >>>Mod Edit: Astfel de cazuri se transmit către suportul jocului<<< se incarca scutu la 1 secunda dupa ce nu dai in el si hp se incarca cu petu chiar daca dai dmg in el, simplu . Am filmat mai multe batai cu el si am vazut cum face .

10. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

pai cum face ?

11. pune filmuletul aici chiar daca nu se va lua in considerare macar sa vedem si noi:rolleyes:

crod apreciază asta.
  12. După cum bine se ştie, astfel de cazuri se transmit către suportul jocului.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.