Cum cumpar cu bitcoin?

Discuție în 'Probleme generale' creată de špïη†εςα†⊕ruL, 14 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Silviu

Silviu User

Pai unde ai portofelul tau cu bitcoin, pe blockchain? Ca in calculator nu il ai, se vede dupa poza, ca astfel browserul asocia imediat protocolul bitcoin cu aplicatia.

špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
  2. Da , de pe blockchain am eu portofelul. Am dezinstalat aplicatia acum 20 minute ca nu mergea.Adica aveam 0.00 BTC pe aplicatie si nu stiu cum sa fac sa-mi bag banii de pe BlockChain pe Bitcoin aplicatie. Aplicatia imi cere 20 GB de download sau ceva de genul.O porcarie totala.
    Daca stii cum sa fac lamureste-ma si pe mine.

3. P!x3lL

P!x3lL User

Poti sa iti cumperi paysafecard ii cea mai simpla modalitate de a cumpara premium, uridum etc, exact ca o cartela reincarcabila bagi codu respectiv si ai terminat toata povestea. Intri pe paysafecard iti alegi orasul din care esti si iti cauta puncte de vanzare. De exemplu cumperi un paysafecard de 50 de lei platesti 2 lei in plus.

4. Silviu

Silviu User

Sub butonul Pay with Bitcoin e o adresa de bitcoin, intri pe blockchain si trimiti banii la acea adresa.

Daca vrei sa iti transferi banii in pc, trebuie sa instalezi aplicatia si apoi descarci vreo 6-7 gb de date, ca sa fie la curent cu schimbarile si tranzactiile din retea. Dupa aceea transferi bitcoinii in portofelul ce il creezi in aplicatie, apoi poti plati cu butonul Pay with Bitcoin.

5. Si eu daca transfer la acea adresa, cum vor afla cei de la bigpoint cine a trimis, ce vrea sa cumpere si etc? Am nevoie de un raspuns sigur de la un admin..ei trebuie sa stie.

6. Silviu

Silviu User

De fiecare data cand incepi o tranzactie, o noua adresa de bitcoin este creata care este unica pentru acea tranzactie si poate fi identificata catre tranzactia efectuata de tine pentru acele iteme in-game. Adminstratorii nu au de unde sa stie, nu pot sa te de indrume decat acolo unde de voi indruma eu acum, si anume spre suportul de plati. Ei iti vor oferi informatii detaliate si exacte despre acest subiect.

Modificat ultima dată: 15 Aug 2014
  7. Ok multumesc mult pentru ajutor.Mersi fain.Cer Topic Close. Thank you!

Silviu apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.