Culoarea razboi

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de √ΛĿŶ~feat~ΛĿŶЙ[KMZ™], 4 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti ca ideea mea sa fie pusa in practica?

Sondaj închis pe 14 Ian 2014.
  1. Da

36 vot(uri)
    85,7%
  2. Nu

6 vot(uri)
    14,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna ziua , am o idee care are putea sa fie de folos jucatorilor dar si pentru administratori jocului , ideea mea ar fi urmatoare ce ar fi daca sar schimba culoarea pe minimap la razboi din rosu inchis sa devina mov inchis asa jucatori sar putea ghida mai usor pe minipam si pe harta sa se modifice culoare la calanul care are razboi din rosu sa devin mov.
    Avantaj jucatori: Pot sa se ghideze mai bine pe minimap si sa-si distruga membri clanului cu care are razboi.
    Dezavantaj jucatori: Jucatori salabi vor fi distrusi mai repede.
    Avantaj dezvoltator: Munitia consumata in timpul unui razboi.
    Dezavantaj dezvoltator: Putin de munca.

yellow_flash, Cehn, -valentin2011- și alți 7 apreciază asta.
  2. mefisto_z

mefisto_z User

O idee buna avand in vedere ca la cubi stau toti camuflati printre protegiti si cand mai ai jumatate de HP sar repede pe tine fara sa mai zic de incepatori care ar vedea din start diferenta intre un npc si un inamic pe harta.

3. contra deja au mai fost o discutie pe ideea cu culoarea laserelor si nu a fost aprobata
    1 inamici punct negru
    2 cei cu war violet
    3 npc rosu
    4 aliante verde
    5 nap galben
    lasati jocu asa cum este este mai multa adrenalina :D

4. eu zic ca ar fi mai multa adrenalina atunci cand te bati cu un alt jucator nu cand fugi de el , si nu incerc sa schimb jocul decat cat ar fi de folos tuturor jucatorilor. Adica daca te bati cu unu jucator cu care ai razboi si acel find mai slab ca tine el va incerca sa fuga sa dea emp si sa se camufleze sa fuga intre npk-uri si scapa (dar daca ar fi fost alta culoare la razboi pe minimap atunci lai face ca poti sa vezi unde se duce el).

5. eu votez pentru:) nu neaparat ca inamicii se baga printre npc-uri dar in unele mape sunt si zone colorate cu rosu si pe minimap e greu sa faci diferenta intre inamic si culoare.

6. Da Pufulete dar ce zici daca ai avea grafica la fundal scazuta si sa vezi harta pe minimamap si evident pe harta de joc sa vezi negru atunci e o mare diferenta.

7. pentru full lf4 lvl 16 ar fi o idee pt alta culoare, sa stim cu cine ne batem

8. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.