Cuferele care se dau dupa c omori un NPC trebuie sa le putem lua fara sa consumam cheite.

Discuție în 'Probleme generale' creată de pistruiatul, 25 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut !Sunt pistruiatul din eg3,am si eu o nelamurire.De ce atunci cand distrug un npc si-mi da un cufar, in loc de cargo, nu-l pot lua gratis?!Corect ar fi sa-l pot lua fara sa am cheita,doar este munca mea.

2. Seth[RO]

Seth[RO] User

Pistruiatule, iti multumesc frumos! Mi-ai facut ziua grozava, n-am mai ras atat de tare de foarte multa vreme (nu mi-o lua in nume de rau, eu vorbesc serios, mi-ai facut ziua mai frumoasa)!
    Acum, raspunsul meu pentru tine ar fi urmatorul: beneficiezi fara probleme de munca ta, ea fiind reprezentata de recompensa constand in experienta onoare si credite.Faptul ca primesti cufar este un BONUS din partea dezvoltatorului, nu o pedeapsa, cunoscut fiind ca acele cufere nu sunt chiar la fiecare pas.Cat despre deschisl gratuit al cufarului, spune-mi ce parere ai, ti-ai mai bate capul sa deschizi cufere utilizand cheite, daca ai putea pe cele de la NPC sa le deschizi gratis? Uiti ca dincolo de ecran acest joc reprezinta si un business, o intreaga echipa care trebuie platita si sustinuta rin diversele achizitii pe care unii dintre noi le fac. Asadar, incearca sa privesti orice "nelamurire" de acest gen in mod impartial, nu doar sa tragi pe turta ta, cum se spune in popor. In speranta ca ti-am adus suficinete argumente pentru care nici macar mie nu mi se pare justa ideea ta, te salut si iti urez un Craciun de Poveste !

-M4fyotu- apreciază asta.
  3. Hermes

Hermes Guest

Interventie corecta, multumim.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.