CREDITE

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Laur12312, 16 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Laur12312

Laur12312 User

Joc de ceva creme dar vreau sa fac credite usor si stiu ca din skylab poti dar nu stiu cum sa fac ?

Si cred ca e oprit nu mai face promerium, prometium si altele chiar daca eau robotei cu credite si chiar cu uridium.

2. DORYAN13

DORYAN13 User

Încearcă să cauţi pe forum cam tot ce s-a discutat pe marginea subiectului "skylab". De exemplu:
    https://board-ro.darkorbit.com//threads/rafinarie-de-seprom.96330/#post-821971
    După aceea, pune întrebări ceva mai exacte.

Nu am înţeles dacă ai totul la maxim (level 20), situaţie în care ar trebui să funcţioneze automat. Roboţeii îţi măresc doar productivitatea rafinăriilor de bază.
    În caz contrar poţi avea probleme cu lipsa de energie, lipsa de resurse primare pentru rafinarea celor secundare, şi tot așa. Citeşte şi restrânge aria de căutare, pentru că așa, este multişor de povestit.

Succes!

3. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

opreşte rafinăriile de seprom şi promerium, dacă este cazul şi pe cele de prometid şi duranium pentru a crea un "stoc" de materii prime. upgradează colectoarele (prometium, endurium, terbium) peste nivelul rafinăriilor de prometid şi endurium. upgradează şi modulul solar pentru a avea energie disponibilă. nu risipi uridium pentru roboţi, cei cumpăraţi cu credite sunt suficienţi !

Veneficus apreciază asta.