Cred ca mi-am pierdut contul

Discuție în 'Probleme generale' creată de bypass11294, 17 Mai 2026.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Salutare,
    Am revenit pe acest joc dupa multi ani, de dragul nostalgiei. Mereu m-am logat cu Facebook ca si acum, am vazut level 16, pe int11, zic super.

Cat se descarca si se instala jocul am zis sa cumpar si premium aur pe o luna ca sa am spor mai tare la joc.

Se deschide jocul, dau sa ma loghez cu facebook si nu stiu ce se intampla de nu merge, ramanea jocul alb...
    Zic ok, hai sa incerc cu username-ul.. am incercat, acelasi user, acum apare int1 level 1.. totul sters..

Ce se intampla? Mai pot recupera ceva ?
    Le-am scris si la support doar ca adresa de email e cea de la fb unde nu mai am access..

Am facut zeci de achizitii in trecut pe jocul asta si nu as vrea sa le pierd..

-Anunaky- apreciază asta.
  2. pai selecteaza int11 sau pe care ai jucat initial.

Modificat ultima dată de către moderator: 17 Mai 2026
    -Anunaky- și BROSCOIUL apreciază asta.
  3. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salut, trebuie să trimiți un e-mail către echipa de suport folosind linkul disponibil AICI, în care să explici situația întâmpinată (În limba engleză sau germană), pentru a primi asistență.

Pe forum din pacate nu te putem ajuta în rezolvarea acestei situații.