Sugestie CRAZY CUBIKON

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de crod, 17 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriţi ca în timpul CRAZY CUBIKON, jucatorii non premium să nu poată intra pe hărţile x-6?

Sondaj închis pe 27 Mar 2016.
  1. DA

6 vot(uri)
    20,0%
  2. NU

24 vot(uri)
    80,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. crod

crod User

Salut!
    M-am gandit ca este necesara o protectie a celor premiu:D, impotriva celor pe care îi găsesc cheful de cubi tocmai cand este crazy cubikonul .

Avantaje jucatori : pentru cei premiu pot face uridium, exp, credite(un pic mai relaxati).
    Dezavantaje jucatori : cei premiu pot fi atacati de alti jucatori premiu(de la alte companii sau cu war),cei non premiu cateva ore pe luna nu o să mai poată face cubikon.

Avantaje dezvoltator: mai multi bani din premiu + cli€nti multumiti.
    Dezavantaje dezvoltator: implementarea + oale sparte`n cap de la jucatorii non premiu.

Mutumesc indiferent cum votaţi.
    Spor la joc şi la vot.

Modificat ultima dată: 18 Mar 2016
  2. mobob

mobob User

"protectie a celor premium".....
    da ce-ar fi ca cei "non premium" sa nu mai joace deloc,sa aveti tu si cei care mai gindesc precum tine hartile doar pentru voi...da si mai bine,sa va faca o harta speciala doar a voastra,si sa va duca pe toti acolo...da' sa nu va mai lase sa iesiti...

deci aceasta propunere e cea mai josnica discriminare pe baze economice pe care am putut-o citi pe vre-un forum...nu pot exprima in cuvinte ceea ce gindesc despre tine personal ca urmare a acestei propuneri,pentru ca mi-as lua ban permanent aici...

3. Vladut

Vladut User

Frumoasa propunere,votez nu,mobob explica foarte clar motivul

4. CapoHrx

CapoHrx User

Jocul trebuie sa ramana free sub toate aspectele,altfel se vor goli hartiile.Eu sunt premium dar poate nu doresc sa fiu mereu. Jocul este free pentru toata lumea, iar cei care sunt comozi sau vor sa avanseze mai cu spor, sa scoata cardul. Asa e fair play din punctul meu de vedere. Consider ca optiunea premium ofera deja suficiente avantaje fata de non premium, si nu cred ca ar fi oportune modificari la acest capitol. Referitor la eventul mentionat consider ca cei premium au deja avantaj la repararea gratuita a petului care se foloseste intens la cubi. Ca urmare votez nu.

LASERSMART apreciază asta.
  5. si eu sunt tot premium dar aceasta sugestie ma lasa fara cuvinte cum ai putut gandi asa ceva??cred ca nu ai somn noaptea de iti vin astfel de idei,,,si cei care nu au premium ce ar trebui sa faca 2 ore??sa stea toti pe port.2 5 si 2 8 sa ast sa se termine eventu???votez cu nuuu

6. Cehn

Cehn User

Numai și numai împreuna cu un bon real de benzina PREMIUM.
    Dar sa se grăbească ca nu mai am pic de motorina în rezervor. :))

LASERSMART apreciază asta.
  7. crod

crod User

Sondajul l-am facut la modul serios,DAR recunosc ca eram frustrat si iritat pentru ca unii jucatori nu aveau alteceva de facut la acea ora (defapt o faceau intentionat)distrugand cubii la rand,desi vedeau ca dam kamicaze.
    Sau este ilegal sa dai kami la crazy cubikon?

Am lasat cubul si am facut sondajul asta,tu crezi ca am avut idea asta in cap un an de zile, de cand nu am mai avut premium,si dorm bine noaptea multumesc.

Modificat ultima dată: 19 Mar 2016
  8. Sunt premium de cand ma stiu pe joc, NU sunt de acord cu interzicerea jucatorilor non premium in harta X-6 in timpul eventului. Iti recomand sa vii cu teme serioase si nu cu aiureli. Am votat NU, pacat ca nu pot vota de mai multe ori ca ai primi din partea mea... de 3 ori NU, nu merg in etapa urmatoare ;)

9. Veneficus

Veneficus User

asta e singura explicatie plauzibila...data viitoare lasa sondajul pana a doua zi poate vei vedea altfel lucrurile...

10. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Acestea fiind spuse...
    Propunere respinsa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.