CPU reparare drona

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de DahakThor, 19 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. DahakThor

DahakThor User

Buna ziua. As dori sa aflu cum se foloseste DRO2-CPU, CPU de reparare drona?
    Am CPU-ul pus in slot, dar nu-l pot folosi deloc. Nu se intampla nimic cand dau click pe el in joc, nu se consuma reparatii dupa ce am fost distrus (am inca cele 32 de reparatii), dronele mele inca primesc damage si nu le pot repara decat manual, in hangar (nici atunci nu se consuma vre-o reparatie de la CPU).
    Multumesc anticipat.

2. Silviu

Silviu User

CPU-ul il tii echipat, iar cand daunele dronelor vor ajunge la 100%, nu vei pierde dronele, ci acest CPU le va repara, tu nu trebuie sa faci nimic.

~~Dark~Star~~ și DahakThor apreciază asta.
  3. Pentru a repara dronele exista doua modalitati: fie o faci manual in hangar, fie "uiti" de ele, avand acest CPU tot timpul echipat, care le va repara in locul tau daca vor ajunge la 100% damage. Daca se intampla ca tu sa nu fii atent, sa uiti de drone si sa nu ai acest CPU echipat, le pierzi si trebuie sa consumi iar credite sau uridium pentru a le achizitiona.

"În cazul distrugerii astronavei, acesta repară automat dronele în cazul daunelor totale. Dar este nevoie de suficient uridium sau credite pentru efectuarea reparării. Utilizabil pentru 32 de reparări."

Trebuie sa fii atent sa inlocuiesti CPU cand nu mai ai suficiente reparari. De exemplu, daca tu ai 8 drone, iar CPU detine inca 5 reparari, 5 drone vor fi reparate, iar 3 pierdute.

DahakThor apreciază asta.
  4. DahakThor

DahakThor User

Multumesc tuturor pentru rasunsuri. Acum am inteles ce face acest CPU.

Acest subiect poate fi inchis.

5. Hunter`90

Hunter`90 User

Tema inchisa.
    P.S. Gasesti informatii utile si in forum-ul vechi:Cpu reparare drone DRO-02

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.