Cooldown intrare clan

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de Legend[OMMU], 4 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti sa jucati un joc cu prieteni si de placere ?

Sondaj închis pe 14 Mai 2014.
  1. De acord

100,0%
  2. Impotriva

0 vot(uri)
    0,0%
  3. Mi-e indiferent

0 vot(uri)
    0,0%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut. Propun ca dupa parasirea unui clan sau dupa ce ai fost concediat dintr-unul sa nu poti intra in alt clan timp de 48 ore pe motiv ca unii membri isi fac clan dau waruri si ii fac pe acestea cand sunt nepregatiti si apoi parasesc clanu pentru a face paladium si npc-uri linistiti stiind ca vor fi luati pe minus ceea ce nu este corect.
    Daca ai intrat intr-un clan macar sa stai in el nu sa dai war te duci il faci si apoi iesi ca sa stai linistit.
    Avantajele pentru jucatori sunt castigarea unor membri loiali clanului si tot odata un prieten
    si declararea unui war nu va mai fi inutile ca pana acuma deoarece membri nu vor sta doar pentru Credite si ajutor ci vor sta si la bune si la rele
    Avantaje pentru dezvolator sunt :
    reducerea certurilor pe chat
    cresterea placerii de joc
    cresterea onoarei jucatorului

cristicobra86, dvlLOLEX, SKYLLET și alți 5 apreciază asta.
  2. Hermes

Hermes Guest

Sondajul gresit . Se pot selecta toate raspunsurile, nu exista raspuns pentru nehotarati (ex: mi-e indiferent , cum am pus eu), sondajul se construieste pe 10 zile, etc.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.