Cont pierdut.2!!!

Discuție în 'Probleme generale' creată de Andrei_86, 7 Dec 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Andrei_86

Andrei_86 User

Salutare dragi prieteni...revin cu o problema..am avut un cont pe europa globala 3 si lam lasat unui prieten sa joace pe el el la dat altui baiat...unul din eu au incercat sa mil sparga...si mia fost blocat mailul...pe mail e pus la securitate un numar de la meu din 2013 pe care nu il stiu si mailul de rezerva e al fostei prietebe cu care nu mai vb...nu ma puteti ajuta macar sa ii schimb parola? Va multumesc mult...​

Klawn apreciază asta.
  2. Bismut

Bismut User

"9.3.2 Utilizatorul este obligat să trateze într-un mod strict confidențial toate datele de acces și cele referitoare la cont care nu sunt publice (date de conectare, parole, ID pentru cont etc.) cu privire la terțe părți. Obligația de confidențialitate se aplică, de asemenea, pentru prieteni, cunoștințe, rude și alți jucători (de ex. membri de grup) sau pentru alți utilizatori ai serviciilor. Utilizatorii vor informa compania Bigpoint fără întârziere dacă constată sau suspectează că o terță parte neautorizată a intrat în posesia datelor de acces menționate. Bigpoint recomandă utilizatorilor să folosească formularul de contact pentru a face acest lucru. În cazul în care o terță parte obține accesul la jocurile și serviciile Bigpoint cu datele de acces ale utilizatorului din cauză că acesta a neglijat protejarea corespunzătoare a contului față de accesul neautorizat, utilizatorul trebuie, dat fiind pericolul de nesiguranță cauzat de acesta cu privire la identitatea persoanei care a utilizat în mod necorespunzător contul sau care a fost responsabilă de o încălcare contractuală sau legală a contului menționat, să își asume responsabilitatea pentru faptele menționate ca și cum ar fi acționat el însuși. Bigpoint este îndreptățită să considere toate accesările prin intermediul datelor utilizatorului ca fiind o accesare realizată de către utilizator. Bigpoint recomandă schimbarea regulată a parolei din motive de securitate. Utilizatorul este singurul responsabil pentru accesarea și utilizarea conturilor acestuia."

Sтєρнαη apreciază asta.
  3. Andrei_86

Andrei_86 User

Eu nu pot intra pe mail sa confirm ..mailul meu este blocat nu stiu de ce...nu puteti face nimic?am incercat sa i tru pe mail nu merge..am cautat nr de telefon vechi dar nu mai dau de el si al doilea mai nui al meu

4. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Odata ce ti-ai dat datele de cont la alta persoana si mai si confirmi situatia asta , ceea ce-ti pot spune este sa uiti contul :)
    aici nu-i vina bp-ului ci numai vina TA !!
    Problema cu IP-ul nu are nimica de aface !! mai antai trebuie sa te interesezi ce a facut prima si a doua persoana cu contul tau ! :)

5. T.B.C.666

T.B.C.666 User

daca ai mail si nu mai sti parola poti merge la politie sa recuperezi daca spui ca mail este blocat si nu mai poti intra pe el . mai bine spune la bp ce sa faci ca sa poti recupera un cont pe care mail este blocat fa suport si iti da ei detali ce sa faci si cum ... si apropo ce nume aveai la cont???

6. Hermes

Hermes Guest

Aceste probleme le discuti cu supportul jocului. Insa faptul ca tu cu buna stiinta ai instrainat contul, reduce la zero sansele de recuperare.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.