cont in 93 de ore...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Veneficus, 23 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

ca să ce măi moşule !? :eek:

dacă însă stau să mă gîndesc bine chiar că ar trebui să intervină cineva însă mă îndoiesc de eficienţa intervenţiei (ăia ce au în dotare mînecile lungi ţi-au pierdut urma atunci cînd te-ai aciuiat pe serverul ăsta) şi cum calmantele se dau cu reţetă rămînem doar noi să răbdăm/îndurăm veleităţile de povestitor ale moşului altoit pe creangă. atenţie, să nu te răpească academia din mijlocul nostru că am auzit că sunt în căutarea unui membru pentru departamentul de ştiinţele vieţii !

2. "))nici la msg-ul de pe joc n-ai raspuns flax-ule
    chestia cu adminul era pt treaba cu orele

3. As vrea sa-mi arati postarea unde am zis ca folosesti programe. Eu am spus ce am vazut in 1-8 cand m-ai omorat.
    Daca folosesti sau nu este strict problema ta si a BP. Pentru mine jocul asta este doar un joc , nu sunt frustrat ca altii.
    Dupa asta deja cred ca am ajuns la o concluzie. O pastrez pentru mine , oricum daca as posta BP va sterge, ca atare am incheiat .
    EU CONCLUZIA AM TRAS-O.
    Joc placut in continuare "bunule"

styv86 și Veneficus apreciază asta.
  4. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

eşti, se vede treaba, plin de trebi cu orele şi de chestii cu adminii !

şi ce chestii să-ţi facă adminul în legătură cu orele aruncate de tine în discuţie ? detaliază un pic inteligentule că altfel putem trage cine ştie ce grozăvie de concluzie de se "sparie" tot serverul ! :D:D

ps: @ tuturor
    există oarece regulamente inserate p-aci prin forum, citiţi-le şi respectaţi-le !
    "Orice ameninţări reale sau şantaj în timpul jocului conduce la suspendarea imediată a jucătorului din unul sau mai multe jocuri/zone ale Bigpoint S.à.r.l. and Co, SCS. Orice comentarii făcute cu intenţia de localiza alte persoane şi jucători cu scopul de a cauza vătămare reală, lor sau unei terţe părţi, vor fi considerate ameninţări reale atunci când apar (de exemplu, în forum, chat, sistemul de mesagerie in-game, reţele sociale, formular de suport)."

styv86, Veneficus și ĄMŮИ-ŖĄ apreciază asta.
  5. styv86

styv86 User

Nu crezi ca depasesti bariera ? Mai usor cu avertismentele asupra membrilor de pe forum ca nu esti tu in masura sa aplici avertismente ... e mai bine sa vezi de joc si pe urma nimeni nu va mai avea ce sa-ti zica ! Am inteles faza cu banii ca poti fii orice pe joc, dar nu in o suta de ore ( 4 ZILE si 4 ORE ! ) :rolleyes:

ĄMŮИ-ŖĄ și Veneficus apreciază asta.
  6. N❗NO

N❗NO User

Mai Stefane... spune tu aici la toata lumea, cate nopti scriam doar noi 2 pe chat (chiar daca "online" erau o gramada de nave...) sau de cate ori vorbeam pe vreun ts (doar noi, ca numai noi eram de fapt online!), chiar si atunci cand jucam in clanuri rivale?
    Stii foarte bine ca nu folosesc nimic interzis, cum stiu si eu acelasi lucru despre tine! Eu sa fi auzit pe ĄMŮИ-ŖĄ ca te face codat, i-as fi zis direct: Hopa, frana, ca nu e adevarat!
    Tu in schimb l-ai crezut pe mincinos, si i-ai luat si apararea... Ca "de ce dau eu avertismente"...

Pentru ca e un mincinos si un "butac"! dar nu de vie...

Salut Titi,

Simt (din ordinea raspunsurilor/postarilor) ca acel "@ tuturor" era directionat mai mult spre mine... Poate gresesc...?
    Colegul sau mai bine spus "un membru al clanului tau" (ĄMŮИ-ŖĄ) acuza MINCINOS ca eu folosesc X, Y sau Z, aici:

I-am dat OCAZIA sa retuseze, s-o dea la pace, sa retraga "avioanele" aruncate pe forum, aici:

Si raspunsul lui este tot o acuza... Mai in lehamite asa, ca si cum s-a saturat de contraziceri cu vreun dereglat, aici:

Sa mai mentionez ca unii i-au apreciat postarile acuzatoare si probabil 90% din cei care au citit l-au crezut?

In aceasta ordine de idei, amintesc ca "ultimul avertisment" a trecut de mult.
    Baiat bun fiind (EU!);), ii dau si "ultima sansa" sa isi ceara scuze public (aici, pe forum) sau sa suporte consecintele! O fi sunand iar a amenintare..?:rolleyes:

Va pupa Jean! ;)

7. styv86

styv86 User

Eu nu apar pe nimeni ca nu sunt in masura aici pe Forum sa apar pe cineva ! Tu de la bun inceput ai vrut sa arati cum se creste o nava pe cand discutia era de programe ilegale . Stiu si eu/noi cum se pregateste o nava de la zero , stiu/stim daca investesti bani reali in joc cresti foarte repede . Altii cresc pe program de cules si de facut npc-uri ...Era vorba de DMG ( de aici o plecat discutia ) si logic un jucator ce foloseste acest tip de program care face npc-uri pe harta , crezi ca mai flutura ala bani in joc...nu neica , are grija programul sa faca uri pentru el . Astia sunt genurile care merg mult mai sus pe varianta programelor inbunatatite sa faca mai mult ( poate rezista mai mult , poate sa aiba dmg mai mare s.a.m.d ) ...De la DMG o plecat si tu o tot scalzi si faci pe profesorul de parca eu/noi am descoperit DO ieri si ne luminam de la tine cum esti " guta " de DO si arunci cu " malai" sa demonstrezi cum se umfla " placajul " pe tine in fata unor jucatori muritori cum se exprima si Mos-Gerila ...Voi va credeti " ZEI" si noi muritori de rand ( usurel ca este un joc virtual ) . Daca ai demonstrat ce ai castigat ? PS : Nu ai cum sa ajungi sa ai DMG cat a unei nave full sau peste limita in doar o suta de ore ( 4 ZILE si 4 ORE ) de pe un cont cu ativitate de o suta de ore !

8. Hermes

Hermes Guest

Tema inchisa.
    Discutiile despre programe ilegale le puteti continua in tema dedicata acestora, bineinteles in limitele regulamentului acestui forum.

styv86 și Veneficus apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.