cont furat

Discuție în 'Probleme generale' creată de -te-iau-pe-minus-, 2 Feb 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. buna ziua dragi prieteni aseara am observat ca cineva cu niste aberatii o scris de pe nava mea la suport ca el nu mai poate sasi intre pe emailu respctiv care era al meu si sasi mute pe alt email si suportu o mutat cand aseara am scris ca cum se poate asa ceva azi dimineata mo raspuns ca ei nau ce face nu se baga in asa ceva. Da intreb eu de la voi si de la adminii care is aici atunci sa putut baga cand o pus pe alt email fara nici un motiv numai la aberatii ? Va rog sa ma ajutati ce sa fac multumesc frumos.

2. Schimbarea e-mail-ului pe care este înregistrat un cont de joc se poate face doar de către utilizatorul contului respectiv, din cadrul contului de joc şi a clientului de e-mail.

Schimbarea e-mail-ului se mai poate face şi de către suportul jocului, doar pt. anumite situaţii şi doar dacă cel ce solicită acest lucru pune la dispoziţia suportului jocului date care să ateste irefutabil că este utilizatorul de drept al contului de joc pt. care solicită schimbarea e-mail-ului pe care este înregistrat contul de joc: nume şi parole anterioare ale contului de joc, copii ale unui act de identitate, numere ale tranzacţiilor comerciale efectuate pe contul de joc etc. Faptul că "cineva" cunoaşte aceste detalii despre dvs., este strict problema dvs.!

De asemenea, faptul că "cineva cu niste aberatii o scris de pe nava mea" este iar o problemă exclusiv a dvs., ştiindu-se că responsabilitatea păstrării în deplină confidenţialitate a datelor de autentificare la contul de joc, vă revine în totalitate conform CCG Bigpoint:

"9.3.2 Utilizatorul este obligat să trateze într-un mod strict confidențial toate datele de acces și cele referitoare la cont care nu sunt publice (date de conectare, parole, ID pentru cont etc.) cu privire la terțe părți. Obligația de confidențialitate se aplică, de asemenea, pentru prieteni, cunoștințe, rude și alți jucători (de ex. membri de grup) sau pentru alți utilizatori ai serviciilor. Utilizatorii vor informa compania Bigpoint fără întârziere dacă constată sau suspectează că o terță parte neautorizată a intrat în posesia datelor de acces menționate. Bigpoint recomandă utilizatorilor să folosească formularul de contact pentru a face acest lucru. În cazul în care o terță parte obține accesul la jocurile și serviciile Bigpoint cu datele de acces ale utilizatorului din cauză că acesta a neglijat protejarea corespunzătoare a contului față de accesul neautorizat, utilizatorul trebuie, dat fiind pericolul de nesiguranță cauzat de acesta cu privire la identitatea persoanei care a utilizat în mod necorespunzător contul sau care a fost responsabilă de o încălcare contractuală sau legală a contului menționat, să își asume responsabilitatea pentru faptele menționate ca și cum ar fi acționat el însuși. Bigpoint este îndreptățită să considere toate accesările prin intermediul datelor utilizatorului ca fiind o accesare realizată de către utilizator. Bigpoint recomandă schimbarea regulată a parolei din motive de securitate. Utilizatorul este singurul responsabil pentru accesarea și utilizarea conturilor acestuia."

Reluaţi dialogul cu suportul jocului, reclamând furtul contului şi, pe baza dovezilor pe care veţi fi solicitat să le prezentaţi, să cereţi blocarea contului de joc.

3. ca suportu jocului sa iti schimbe emailu e cam greu asta deoarece cer niste date care si tu ca detinator nu stiu daca le stii in totalitate foarte bine.daca sa intamplat asa ceva se pare ca jucati 2 insi pe acea nava si celalalt stie acele date si cum este interzis sa instrainezi contu sau sa lasi pe altu sa joace pe cont trag concluzia ca orice ai face acel cont va fi blocat.
    p.s.incearca totusi sa dai detaliile cerute (asta daca le stii) si poate esti un caz fericit sa iti redea contu inapoi.bafta

4. EminemRo

EminemRo User

Salutare! Imi cer scuze ca scriu aici, dar am si eu aceeasi problema! Cineva mi-a spart email-ul si mi-a mutat nava pe alt meial, a schimbat si parola totodata. Am trimis mesaj la suport, va rog, va dau detaliile de la cont, doar sa ma ajutati, sau celor de la suport! Va dau si numele din joc al contului si al celui pe care il suspectez! Tin sa mentionez ca am primit pe emailul pe care era contul ca s-a mai mutat de inca 5-6x in decurs de o ora, apoi a sters si acele mail-uri. Va rog sa ma ajutati!

5. mobob

mobob User

in probleme de genul asta,doar suportul te poate ajuta.asteapta raspunsul de acolo.

6. scrie la suport si da detaliile cerute cat se poate de exact si asa cum am scrie si mai sus daca tu i-ai dat acces la cont se poate sa nu mai rezolvi nimic.bafta sa rezolvi