Cont blocat

Discuție în 'Probleme generale' creată de R.E.L.O.A.D., 2 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna seara!AM si eu o problema.Contul meu a fost blocat luni 23.02.2015 la orele 22:00 aproximativ si un admin mi-a spus ca pentru 2 zile,dar a trecut o saptamana si tot nu ma pot loga.Va rog sa imi deblocati contul cu user name bengy_1996 eg3.

2. nyko15

nyko15 User

Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.Sunt in acelasi clan cu bengy_1996 si contul meu cu username virgil19 a fost blocat.Cum il pot recupera?

3. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Contactând suportul iar din știute și amintite dacă ai folosit programe neloiale contul va rămâne nelimitat banat dar dacă ai folosit un limbaj neadegvat sau altele ai un termen de banare care îl afli la suport. Mult noroc.

4. nyko15

nyko15 User

Pai am trimis mesaje la suport si imi cere id-ul si nu il stiu.Si contul a fost banat pentru pushing,doar ca eu nu citisem regulamentul si nu am stiut ca este interzis.:(:(:(

5. Hermes

Hermes Guest

Daca nu cunoasteti UID-ul conturilor afectate , oferiti supportului numele exact al navei si serverul de joc. Numai la suport puteti rezolva aceasta problema.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.