cont banat pe eurpa globala 5 pt o injuratura pe chat global

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de ._MaRIaN_., 30 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ._MaRIaN_.

._MaRIaN_. User

va salut si as vrea sa stiu si eu dc nu se mai poate accesa contul cu numele marian din top 21 europa globala 5 ? am facut peste 10 suporturi la care nu am primit nici un raspuns ,,, am fost banat pe chat pt 30 de zile dupa ce am fost provocat si apoi mi s-a luat contul de tot dupa ce am alimentat 3 conturi pe server europa globala 5 si sumele inscrise pe extrasele de cont depasesc de mult 4000 euro plus zeci de plati facute cu pay safe card. vreau un raspuns clar unde imi este nava si cine este raspunzator pt acest lucru

2. SwizX

SwizX User

Dar pentru programele ilegale care le-ai folosit cine este raspunzator ? de 2 ori mi-am reparat dronele din cauza tolerantei adminilor asupra ta ! Bine ti-au facut !

3. ._MaRIaN_.

._MaRIaN_. User

bai omule la banii astea bagati pe joc doar un om ca tine ar folosi programe asa ka vorbeste cu cei ce te-au crescut si te-au facut asa de inteligent

4. relax

relax User

Ba.. pana la urma ai luat ban ? Ce mai atata scandal, daca iti debaneaza contul tot numai de la suport aflii dar nu cred ca ai sanse... alte, cum mai stai cu sanatatea(mentala).. ? Vezi ca nimanui nu-i pasa de banii tai atat timp cat tu ai "semnat" cand te-ai apucat de jocul asta pentru actiunile tale(CCG, Politica de Confidentialitate)... bafta ba

5. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Interventie corecta.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.