cont banat pe europa globala 5 pt o injurtura primita pe chat global

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de ._MaRIaN_., 31 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ._MaRIaN_.

._MaRIaN_. User

va salut si as vrea sa stiu si eu dc nu se mai poate accesa contul cu numele marian din top 21 cu UserID: 59322089 europa globala 5 ? am facut peste 10 suporturi la care nu am primit nici un raspuns ,,, am fost banat pe chat pt 30 de zile dupa ce am fost provocat si apoi mi s-a luat contul de tot dupa ce am alimentat 3 conturi pe server europa globala 5 si sumele inscrise pe extrasele de cont depasesc de mult 4000 euro plus zeci de plati facute cu pay safe card. vreau un raspuns clar unde imi este nava si cine este raspunzator pt acest lucru avand in veere k nu am folosit niciodata nici cea mai mica metoda neloiala de joc astept un raspuns .... cei care au folosit doar ajutatoare si alte bug-uri pe acest joc v-a rog sa stati in banca voastra eu am bus bani reali si extrasele bancii B.C.R romania pot demonstra acest lucu pt k apar tranzactii big point .. dak as fi primit vreun raspuns la vreun suport facut nu as fi venit aici si nu este vorba doar de bani ci si viata mea personala k am sute de nopti nedormite k sa pot face cv si acum se duce tot .. dak este vreun admin sa verifice cele intamplate ati afla k 26 de miliarde de experienta si un total de peste 300 milioane onoare a fost facut prin munca mea si nu a unor programe ... cu acest cont am mai avut o problema cnd mi-a fost sparta si schimbata compania si am avut nava si pe minus 2 mulioane uridium aproximativ , in luna febroarie cand am alimentat acest cont cu 800 de euro k sa pot face tot imnapoi pe nava si conducera acestui joc isi bate joc de mn ... ganditiva totusoi k sunt si termeni legali si in instante care pot rezolva aceasta problema ... nu este uman ceea ce faceti ... si imi promit k nu ma voi opri pana nu voi primi nava inapoi

2. Hermes

Hermes Guest

Asa cum ti s-a raspuns deja si de catre suportul jocului, contul tau de joc a fost suspendat 7 zile incepand cu 2015-05-29 20:58:52 pentru amenintari privind viata reala, pe care le-ai facut in chatul de joc.

3. ._MaRIaN_.

._MaRIaN_. User

eu am primit 7 zile ban pe nava pt k am amenintat pe unu care m-a jignit si sa luat de familia mea pe acel chat dupa ce la-m distrus in timp ce era pe program de cules paladium in 5-3 ? unde pot sa va atasez un video cu playeri din acel clan cu acea intamplare si cu acea discutie... este vorba de astro mer , criminal si coco is back ... dak asta am meritat eu ei ce merita si ce sanctiuni primeste mai ales coco is back pt aceste fapte?

4. Hermes

Hermes Guest

Nu conteaza ca ai fost provocat, era foarte simplu sa nu raspunzi la provocare si sa reclami jucatorii respectivi, puteai sa inchizi chatul si sa bei un pahar cu apa rece sa te calmezi. Nu ai facut nimic din aceste lucruri. Daca ai dubii fata de corectitudinea in joc a unor jucatori adreseaza-te suportului. In ceea ce priveste pedepsele primite de jucatorii respectivi , nu sunt informatii care sa-ti fie furnizate tie.

5. ._MaRIaN_.

._MaRIaN_. User

si dak totusi el a inceput cu jigniri si afirmatii dezgutatoare la adresa mea el dc are ink chat si nava ? am suporturi facute si am specificat k detin videuri ce demonstreaza k acesti playeri folosesc metode neloiale de joc si de atatea ori am vrut sa le treimit dc nu m-a luati in seama dc ii protejati?

eu am nava pregatita sa pot intra la jackpot azi si nu este normal ceea ce faceti pt o problema de pe chat nu este uman sa imi blocati dreptul la nava si la ceea ce am pe nava aia ... totusi aveam cumparat amplificatoare si buster 50%experienta pe nava care se pierde in zilele astea
    dak pe chat a fost problema puteti sa imi opriti chatul permanent dar nu dreptul la contul in sine

Modificat ultima dată de către moderator: 31 Mai 2015
  6. Hermes

Hermes Guest

Ai primit raspuns, alte comentarii inutile.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.